perjantai 24. toukokuuta 2013

Elus tasakaalu

Tervist!! Tällä hetkellä elämä hymyilee ja kesälomakin alkaa kunhan olen saanut vielä yhden aineen tentattua ja viimeisen esseen kirjoitettua. Aiemmat tentit ovat menneet todella hyvin ja sainpa jo tietää saaneeni yhdestä kurssista A:n!:) Tällä lukukaudella minulla ei kuitenkaan ole ollut kovinkaan paljon kursseja, ja olen pystynyt opiskelujen ohella tekemään kaikkea hauskaa ja rentouttavaa. On muuten ihan mahtava fiilis, kun on ollut tämmöinen tasapaino elämässä:) Kuviakin olen räpsinyt ihan kiitettävään tahtiin kamerallani ja puhelimellani, nyt kun niistä tulee helposti kivoja, kun on ihanan valoisaa. Tässä jakoon muutama!


1. Eilisillan PedaFolk -tapahtumasta jäi käteen uusi musiikkituttavuus - The Blank Lips! Pojat vetivät todella energisen setin, joka osui ja upposi minuun. 2. Äitienpäivältä, joka oli todella onnistunut tänä vuonna. 3. Drinkki testailuja (pitää vielä harjoitella noiden tekemistä..) 4. Kaverini sai tämän pullon osuvaan ajankohtaan, olo kun oli kieltämättä aika "boss" aamutuimaan Tarton matkallamme :D5. Ensimmäinen väitöstilaisuus, jossa olen koskaan käynyt. Aihe oli oikeastikin mielenkiintoinen ja olin eritoten todella ylpeä kummitädistäni, tuoreesta tohtorista :) 6. Texas Honky Tonk & Cantina on aivan mahtava texmex ravintola täällä Tallinnassa! 7. Kirjallisuuden opiskelijan perus lukueväät ;) 8. En saa millään tarpeekseni froyosta!!


9. Lisää kuvamatskua äitienpäivän vietoiltamme. 10. Tummaa suklaata ja mansikoita poikaystäväni Denniksen kanssa. 11. Tallinnan parhaat perunankuoret saa Beer Gardenista, jossa muuten työskentelee Viron mahdollisesti kaunein ja upein tarjoilija ;) 11. Kalamies D pääsi hommiin! Haha

Ihanaa viikonloppua kaikille!!

Nyt soi: Snowmine - Let Me In

2 kommenttia:

  1. Beer Garden on hyvä paikka, kuuluu vakkareihin! :D Viikonloppuna sinne ei vaan viitsi mennä kun on aina niin täynnä, lauantainakin yönälän yllättäessä tyydyttiin johonkin Tommi grilliin :D Oli eka ja vika kerta siellä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon kävelly ton Tommi grillin ohi, ei näyttänykään kovin kivalta haha :D Mutta mä en oikeastaan oo muuta syönyt tuolla Beer Gardenissa kun noita perunan kuoria, ja useimmiten kun sinne menen niin se on tuota tarjoilijaa moikkaamaan..;) Vois kyllä testailla jotain muutakin siellä, kiitti vinkistä!!

      Poista