tiistai 28. toukokuuta 2013

Champagne Brunch

Viime sunnuntai tuli vietettyä mitä parhaimmalla tavalla mitä parhaimpien tyyppien kanssa. Pidimme nyyttärihengessä Champagne Brunchin, joka kesti suurimman osan kohdalla 12 tuntia! Joten sanomattakin selvää, että hauskaa oli, ja että ruokaan oltiin panostettu täysillä. :) Porukkaamme koostui useammasta kansalaisuudesta, joten monet olivat innostuneet kokkailemaan omien kulttuurien herkkuja.


Ranskalainen kaveri toi tietystikin croisantteja, ja innostui meistä ehkäpä eniten järjestelemään juustolautasta :D


Parhaita venäläisiä blinejä, mitä olen koskaan maistanut. Tosin, jäi vähän epäselväksi, että kutsuttiinko näitä blineiksi vai mikä niiden virallinen nimi oli. Uskomattoman hyviä ne siis joka tapauksessa olivat, ja poikaystäväni söi näitä ainakin neljä! Yksi villimpi veikko päätti jostakin syystä lisätä mansikan omaansa, ja nyt ei muuta kuvaa blineistä löydykään. Me muut siis söimme nämä ihan normaaliin tapaan!


Tanskalaista karry sildiä. Itse innostuin näistä toden teolla! Ruisleivän päälle koottiin silliä, curry-salaattia, sipulia ja kapriksia. Homma jatkui niin, että leivästä leikattiin palanen valmiiksi odottelemaan haarukkaan toiseen käteen, ja toiseen käteen napattiin shotti tanskalaista snapsia. Sitten skålattiin, otettiin shotti ja heti perään haarukalla odotteleva leipäpalanen. Ei välttämättä kuulosta erityisen hyvältä, mutta maut toimivat aivan ihmeellisen hyvin yhdessä. Kaveri oli roudannut ainekset Tanskasta asti! Koko prosessi oli sen verran hauska, että oli se toistettava useampaan kertaan, heh ;)


Karry sildin jälkeen Etelä-Espanjasta kotoisin oleva entinen baarimikko innostui tekemään mojitoja koko porukalle. Tämä jos joku toi sitä jotakin tavalliseen sunnuntaibrunssiin! Normaalit lasit olivat jo mojito-aikaan päivästä loppuneet, joten joimme niitä esimerkiksi skumppalaseista ja kahvikupeista.


Kameralle ei tallentunut läheskään kaikki ruoat - meillä oli myös superhyvää kotitekoista salsaa, teetä elefanttikannusta, sekä useampi pullo (Viron halvinta) kuohuvaa - "Soviet Sparklingia". :D Eikä omissa tarjottavissanikaan (vohveleissa ja äidin tekemässä kirsikkahillossa) mitään valittamista ollut. Suur aitäh kaikille mukana olleille, tästä pitää ehdottomasti tehdä perinne!

Nyt soi: Imagine Dragons - Radioactive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti