sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Emadepäev

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! Meillä Espoossa alkoi tänään aamu mammsenin lemppariaamiaisella, eggs benedictillä. Kohta suuntaamme Kirkkonummelle lounaalle isovanhempien kera, siitä mahdollisesti lisää myöhemmin.. Nyt tähän hätään kuvia ja selostuksia viimeaikaisilta touhuiltani ;)


1. Iloinen mama brekkarilla :) 2. Eggs benedict - eli sämpylän päällä pekonia, uppopaistettua munaa, hollandaise -kastiketta ja paprikajauhetta plus muita halumiaan mausteita. 3. Maistoin eilen elämäni ensimmäistä kertaa confit de canardia (eli säilöttyä ankan koipea), hyvää oli! 4. Perjantain kiireisen aikataulun ohella ehdin käväisemään jogurttijätskillä Kipossa. Suosittelen lämpimästi tuota Iso Roballa sijaitsevaa kuppilaa jogurttijätskin ystäville. Tuo pienin annos kolmella lisukkeella maksoi 3,90€, ei paha siis!


1. Olen fiilistellyt ihania säitä ja alkaneita balleriina -kelejä.. Enkä varmasti ole ainoa? 2. Tentteihin lukua :D 3. Kaunis kotikaupunkini.. 4. Tuoreista mintunlehdistä valmistettua teetä Must Puudelissa.


1. Ron Fricken ohjaama Samsara näytettiin Tallinnan yliopiston Baltic Film and Media Schoolin leffateatterissa, jota menimme sitten kavereiden kanssa katsomaan. Elokuvassa ei puhuttu sanaakaan, ja tiettyä maisemaa, ihmistä tai esinettä saatettiin kuvata monta minuuttia yhteen putkeen. Tylsältä ja pitkäveteiseltä kun kuulostaakin, tämä on paras näkemäni elokuva pitkään aikaan. Aiheet olivat ajankohtaisia ja pistivät mielen liikkumaan. 2. Minun oli pakko mennä laivan kannelle tullessani Suomeen viime torstaina. Tallinnassa oli nimittäin melkein +30°! 3. Westendin aallonmurtajilla chillailemassa 8) 4. Suklaa fondueta Texas Honky Tonk & Cantinassa, jonne veimme kaverini äidin ja hänen kaverinsa, kun he olivat Suomesta vierailemassa. Oli superhauska ilta heidän kanssaan :D


Loppuun vielä kaksi asukuvaa. Tuossa vasemman puoleisessa asussa menin Mad Murphysiin katsomaan Suomi-Slovakia jääkiekko-ottelua. Meidän neljän hengen porukkaan mahtui yksi slovakilainen, joten me muut kolme Suomi-tyttöä päätimme jo etukäteen kannustaa Slovakiaa. Mulla kuitenkin valikoitui vahingossa päälle sinivalkoista, taisin siis alitajuisesti kuitenkin kannattaa meidän leijoniamme :)

4 kommenttia:

 1. Hei huivisamis, jos oikein näen niin toi oikeanpuoleinen on GT:stä ja mulla on ollut samanlainen, oli ihan uuberlemppari kunnes ei enää tullut pesussakaan valkoiseksi. Meillä on selkeästi samanlainen huivimaku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kirsi, kiva kun kommentoit!! <3 No meillä kyl tosiaan on, vaikkakin ei nyt ollu prikulleen samanlaiset, kun toi huivi on Piecesiltä. Close enough!:D Kopioin muuten sun FB-statuksesta tän postauksen otsikon, heh;)

   Poista
 2. Noo enisveis, close enough :) Mun oli sellaista valkoista ohutta kangasta ja sitä roikkui kanssa noita juttuja.

  Haha, mäki kopioin se jostain sieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep eli voi kyllä rauhassa sanoa että meillä on lähestulkoon identtinen huivimaku:) heh heh

   Poista