lauantai 25. toukokuuta 2013

Kellohalli

Ihana ystäväni Julie täytti vuosia viikko sitten, ja halusin viedä hänet synttärilahjaksi lounaalle Kellohalliin. Joten nyt tulisikin pitkästä aikaan Helsinki vinkkiä jakoon! Ravintolamaailmaa seuraavat ovat varmasti jo kuulleet Kellohallista, se kun on ollut aikamoisen hypetyksen kohteena. Mutta eipä ollenkaan suotta, me molemmat Julienkin kanssa rakastuimme täysin kyseiseen ravintolaan.


Kellohallihan sijaitsee Kalasataman Teurastomassa (todella helpon etäisyyden päästä metroasemasta!), joka siis toden totta on vanha teurastamo. Tilat olivat siis todella isoja ja niistä oli saatu teurastamohistoriastaan huolimatta todella freshit. Ravintola oli mielestäni todella mielenkiintoinen, ja toi mieleen Tallinnan ehdottoman suosikkiravintolani F-Hooneen.


Kellohallin lounastarjonta vaihtuu päivittäin, ja joka päivä on useampi eri annosvaihtoehto. Vaihtoehdot ovat todella monipuolisia, ja aina löytyy myös kasvisvaihtoehto (tästä plussat!). Tällä kertaa päädyimme Julien kanssa molemmat kalakeittoon, joka oli todella hyvä. Lounaaseen kuuluu myös salaatti, paikan päälle leivottu leipä, vesi ja kahvi. Koko lounas maksoi 7,50€, ei paha siis!Kellohalli oli sellainen rafla, jossa tavallisesta kaalisalaatistakin saatiin jotenkin poikkeuksellisen hyvää. Se on hienoa se, ja näitä tällaisia ravintoloita on ilo suositellakin. Kellohallin löydät osoitteesta Työpajankatu 2 - 1E.


Nyt soi: Anthony Hamilton - Writing On The Wall

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti