tiistai 21. toukokuuta 2013

Pulcinella


Olen löytänyt uuden lempparin, mitä tulee Tallinnan pizzaravintoloihin. Vanhan kaupungin keskellä sijaitsevassa Pulcinella -pizzeriassa tunnelma on kuin suoraan Italialaisesta trattoriasta ja pizzat aidoissa pizzauuneissa paistettuja.Tilasin vegepizzaa, jossa oli ainakin herkkusieniä, paprikaa ja rukolaa. Oli tosi freessi ainekombo! Enkä  muuten olisi itse ikinä keksinyt laittaa paprikaa pizzaan, mutta hyvin se toimi. Pizzani ja kokikseni maksoivat yhteensä 7,90€, joka ei ainakaan minusta ole ollenkaan liikaa pyydetty herkullisesta ja hyvän kokoisesta pizza-ateriasta.


Ravintolatilat olivat rakennettu kellariin, ja kaikkialla oli italailaishenkisiä sistuselementtejä (niin kuin kuvista näkyy:). Sisätilat olivat valtavat, ja kesäisin ravintolan edustalla on pieni terassikin. Suosittelisin suurista tiloista huolimatta pöytien varausta, etenkin jos mukaan on tulossa useampikin kaveri.


Meidän melkeinpä kymmenhenkisessä seurueessamme taisipa jokainen olla erittäin tyytyväinen illalispaikkan :) Voin siis ehdottomasti suositella tätä raflaa, jos mielen tekee rentoa italialaista ruokaa Tallinnassa! Ja jos ruudun toiselta puolelta löytyy sellaisia, jotka eivät pizzoista välitä, niin ravintolasta saa muutakin italialaista ruokaa, kuten esimerkiksi erilaisia focaccioita ja pastoja. Pulcinella löytyy osoitteesta Suur Karja 2.

Loppuun fiksun puolalaisen kaverini letkautus: -I know one word in Finnish! "Which one?" -Pizza!

(Enköhän ole lukenut tentteihin jo tarpeeksi tämän vuoden osalta, kun tämänkin tasoiset jutut naurattavat?)

8 kommenttia:

 1. Jee täytyy käydä testaa toi paikka täl viikolla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän olisi ihan loistava vaikkapa pizzaperjantain kunniaksi! ;) Head isu!

   Poista
  2. Joo täytyy kattoa, porukat tulossa meille viikonloppuna, voishan tota kokeilla kun ihan edullinenkin on! :) ja toi paprika, viime kesänä Pärnussa mietin et mitä laittais pizzan päälle, sit tarjoilija alko vähän jo kyllästyä ja heitin sit vaan ne sanat mitkä ekana muistu viroks mieleen.. Sen jälkeen en oo syönyt pizzaa ilman paprikaa :D

   Poista
  3. Joo ei oo tosiaankaan hinnoilla pilattu, kun pizzojen lähtöhintakin on tuo 4,90€, niinkuin kuvastakin näkyy:) Haha, hauska tarina! Mä ihan yllätyin miten hyvää paprika on pizzassa, en olisi uskonut..

   Poista
 2. wow, tonne suunnataan Juuson kanssa (: Kiitos taas hyvästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos näistä vinkeistä on iloa!:) Tää onkin just täydellinen treffipaikka, pitäkää hauskaa!:) <3

   Poista
 3. haha :D:D tsemppiii ihan sikana tentteihi !!
  t. allu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittiii ;D tänään meni pahin tieltä pois! see you soon!! <3

   Poista