keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Juuli viimane

Apua, voiko tänään tosissaan olla heinäkuun viimeinen päivä? Kesä on mennyt aivan älyttömän nopeasti. Minulla on enää kaksi viikkoa jäljellä Suomessa, ainoastaan kahdeksan työvuoroa, ja kasapäin kivoja suunnitelmia kesän viimeisille viikoille! :)


1.&2. Minä ja Julie ihmettelemässä Patarein vankilaa. 3. Sairaan hyviä pulled pork burgereita minun ja äitini tekeminä! 4. Lemppari raitapaidassani kotona Tallinnassa. 


1. Keskittynyt kuski.. 2. Vanhan kaupungin kauneimpia katuja! 3. Näin Sibelius -monumentin ensimmäistä kertaa tänä kesänä, vaikka olenkin asunut pk-seudulla koko elämäni.. Hups. 4. Ihana kahvila Sotkamossa! Meillä oli täällä kummitätini ja hänen toisen kummityttönsä kanssa kummitreffit, mikä oli todella hauskaa. Jos siellä joku on Kainuusta päin ja innostui kummitreffi-ideasta, niin Murunen on sellaisen toteutukseen mitä loistavin kuppila!


1. Ihana Mia, jonka kanssa meillä oli eilen ehkä vähän liiankin hauskaa Ison Omenan Sports Academy -baarissa (ihan vain keskellä päivää ja soodavesiä juoden siis!). 2. Golf -joukkueeni jokavuotisissa perhetuttujemme keskeisissä Rapugolf -kisoissa. 3. Istuskelin Patarein vankilan kahvilassa, aivan meren vierellä piikkiaidan takana. Yhtäkkiä tämä kaveri hyppäsi jostain piikkiaidan toiselle puolelle ja alkoi räpsimään minusta kuvia :D Sanoin hänelle, että on vain reilua, että hänkin päätyy kameralleni ja sitä kautta blogiini. 4. Tiesittekö, että Virossa on edelleen voimassa laki, joka kieltää rakentamasta Olevisten kirkkoa korkeampaa rakennusta. Uskomatonta on myös se, että Olevisten kirkko on joskus kauan sitten ollut maailman korkein rakennus!


1. Tämä asu on kuin hyppy vuodelle 2007, jolloin en koskaan pukeutunut mihinkään muuhun väriin kuin pinkkiin. Apua. 2. Katutaidetta vanhassa kaupungissa. 3. Veljen kanssa kiipeilemässä Patarein vahtitorneilla. 4. Kuvailukierroksella Pidu ja läpu -postaustani varten!

Heinäkuun viimeinen päivä meni minulla muuten todella kivasti, olin sukulaisteni siirtolapuutarhassa poimimassa vadelmia koko päivän. Nyt odottelen ystäväni Emman saapuvan keskustaan, ja meillä onkin suuntana Cuban Wednesday After Work. Hauskaa heinäkuun viimeistä iltaa kaikille!

Nyt soi: Third Eye Blind - Jumper

4 kommenttia:

 1. eikäää, pinkki-annina is back, iha parasta !! :DD
  -allu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no ei ole! Muutakun ehkä golfkentällä !! :D

   Poista
 2. Heippa! Mäpäs kysyn nyt sulta: pääsittekö te tuolla Patareissa ihan sinne vankilakierrokselle saakka vai pelkästään museoon? Olen ymmärtänyt heidän sivuiltaan, että itse vankilaan pääsemiseksi vaaditaan 10 hengen ryhmä :) Vai tarkoittaakohan se vain opastettua kierrosta..?  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihan sinne vankilaan pääsee ilman sen suurempia joukkioita! Eli ilmeisesti nettisivuilla tarkoittavat jotakin opastettua kierrosta. Hauskaa Patareita teille! Odottelen postausta ;)

   Poista