torstai 7. marraskuuta 2013

Salt


Vietimme jo muutamia viikkoja sitten Emman ja Ineksen kanssa tyttöjen iltaa ravintola Saltissa. Salt oli aivan ihana ja tunnelmallinen ranskalaistyylinen ravintola, jonne voisin palata syömään uudestaan ihan koska tahansa.


Ravintola sai ranskalaispisteet myös ranskalaiselta ystävältämme Inekseltä, joka heti sisään astuessaan sanoi tuntevansa kuin olevan takaisin kotona Ranskassa. Niin miellyttävän intiimi tunnelma täpötäydessä Saltissa avokeittiöineen oli - aivan kuin Ranskan ravintoloissa tosiaankin.


Ruokaa saa Tallinnasta halvemmallakin, mutta harvoin kovinkaan paljon parempaa. Niin ensiluokkaista oli japanilaistyylinen kalakeittoni ystävällisen tarjoilijan suositteleman viinin kera. Ja tuosta alla näkyvästä suklaapavésta ei varmaankaan tarvitse erikseen mainita, miten herkkua oli. Keitto oli muuten alkuruoka-annos, mutta ison lounaan jälkeen koin pärjääväni sillä ja jälkiruoalla. Keitto maksoi siis hieman yli 10€ ja suklaapavé tasan 5€.


Kadriorgissa sijaitseva Salt saa minulta lämpimät suositukset. Paikka sopi mitä mainioimmin tyttöjen ilta -viettoihimme, mutta sopisi varmaan vielä sitäkin paremmin treffipaikaksi. :) Salt on saanut paljon kehuja osakseen ja on kovin suosittu ravintola täällä Tallinnassa, joten kannattaa ehdottomasti varata pöytä. Saltin löydät osoitteesta Vase 14.


Nyt soi: The xx - Chained

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti