sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isadepäev

Hei ja ihanaa isänpäivää kaikille isille!! Itse tulin tänään aamulla Suomeen pikavisiittille maailman parasta isääni moikkaamaan. Ja kyseessä oli tosiaankin erittäin pikainen käynti, sillä nyt olenkin jo takaisin Superstarin kannella mussuttamassa lounaalta ylijäänyttä kakkupalaa, hihi. Oli kyllä ihmeen piristävä ja voimistava reissu, oli ihana nähdä perhettäni. Kävimme Tokyo 55:sessa isänpäivä-susheilla, josta sitten jatkoimme kotiimme kakkukahveille. Hyppäsin itse isoäitini kyytiin Töölöstä Espooseen, ja oli ihana jutella mamman kanssa kahdestaan koko automatka, varsinainen terapiasessio.<3 Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan viikkoon!


Tereee hommikust.


Tokyo 55 - ankanrintaa pääruoaksi. Tokyon isänpäivämenu oli aivan jättimäinen! Alkuun lohisashimia, väliin susheja, sitten tämä ankka ja loppuun vielä kakkupalaset. Onneksi söin poikkeuksellisen terveellisesti koko viime viikon, jotta pystyin nauttimaan näistä superihanista annoksista hyvällä omatunnolla ;)


Espressoa ja suklaakakkua kotona.


Näin isänpäivän kunniaksi voisin kertoa lempijuttuni tuosta yllänäkyvästä isästäni. Juttelemme tosi paljon - tai enneminkin niin, että minä puhun ja hän kuuntelee. Isäni poikkeuksetta lopettaa tekemisensä ja keskittyy kuuntelemaan, kun minulla jotakin sanottavaa on. Pystyn kertoa hänelle oudoimmatkin ajatukseni, joihin hänellä tuppaa olla jotakin fiksua sanottavaa takaisin. Kaikki isäni hyvin tuntevat tietävät varmastikin mistä puhun.:)

Hauskoja loppuiltoja, erityisesti kaikille isille!

Nyt soi: Ewert and the Two Dragons - Interlude

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti