torstai 18. syyskuuta 2014

2 aastat

Syyskuu 2013 - Tolkusen suo - syksyreissu

Taas on aika heittäytyä nostalgiseksi ja todeta, miten hirvittävän nopeasti aika menee. Tänään olen nimittäin tallentanut Tallinna-vinkkini ja arkeni menot tänne Annina In Tallinnaan tasan kahden vuoden ajan.


Lokakuu 2013 - Tallinnan yliopisto - back to school


"Bloggailun aloittaminen on kyllä ollut parhaita tekemiäini päätöksiä, saan tästä niin paljon irti. Tulen aivan mielettömän iloiseksi siitä, kun joku sanoo lukevansa blogiani ja pitävänsä siitä. Vielä enemmän nautin siitä, kun joku inspiroituu blogistani, ja innostuu Tallinnasta tätä kautta. Blogini pääideana on jakaa vinkkejä Tallinnaan, mutta aiheet eivät rajoitu siihen. Haluan, ettei blogini ole mikään Lonely Planet, vaan että vinkkejen jakajalla (minulla) on myös kasvot. Jotta te lukijat tiedättä, millainen ihminen näitä vinkkejä oikein jakelee. Lisäksi luulen monia kiinnostavan, millaista opiskelu ja asuminen ulkomailla on, joten siksipä kirjoittelen myös paljon tavallisista, jokapäiväisistä tekemisistäni. Kirjoitan julkista blogia, joten enitenhän tämä on lukijoille suunnattu, mutta on myös kiva saada ihan itseänikin varten kuvat ja muistot tällä tavoin arkistoitua."
Marraskuu 2013 - Riika - rakastuin Viron naapuriin Latviaan

Tätä mieltä olen edelleenkin, joten blogin perusidea ei ole herkkynyt, eikä blogi ole kokenut sen radikaalimpia muutoksia tässä vuoden aikana. Tämä on kuitenkin ollut palkitsevampi blogivuosi edelliseen verrattuna - antakaahan, kun selitän.


Joulukuu 2013 - Tallinnan vanhakaupunki - joulufiilistä

Sivunavauksia tulee keskimäärin kuukaudessa 1000 enemmän kuin ensimmäisen blogivuoden aikana - jotain olen siis tehnyt oikein!


Tammikuu 2014 - Bali - lähdin Tallinnan talvea pakoon

Blogini ehdotettiin matkablogi-kilpailun valokuvablogi -kategoriaan mukaan, ja se liitettiin etsiresepti.fi- ja bloggabase.com-sivustoille.

Helmikuu 2014 - Hong Kongin ja Pariisin välimaasto - tämä kaveri piristi pitkällä lennolla

Yhteistyöpyyntöjä on tullut muutamia, joista tartuinkin jo yhteen. Kaksi muuta projektia ovat mahdollisesti vireillä.

Maaliskuu 2014 - Tallinnan vanhakaupunki - takatalvi iski

Tallinnan suomalaiset ovat tunnistaneet minut kaduilla, koulussa ja baareissa. Kerran lukija tuli vetää hihasta Suomessakin.

Huhtikuu 2014 - Stroomin ranta - vuoden ensimmäiset grillailut

Tasan vuosi sitten perustetulla blogisivullani Facebookissa on jo yli 300 tykkäystä.

Toukokuu 2014 - Skypark - kids again

Blogista ollaan myös oltu kiinnostuneita työhaastatteluissa. Spotted By Localsissa minusta innostuttiin nimenomaan siksi, kun kerroin heille jo bloggaavani.

Kesäkuu 2014 - Varblane - Venlan synttärilounas

Nämä olisivat pieniä saavutuksia muille - mutta minulle isoja ja arvokkaita.

Heinäkuu 2014 - Tallinnan laululava - Viron laulujuhlat

Toivottavasti nämä kaksi vuotta olivat vasta alkua, että edessäni olisi vielä monta blogivuotta. KIITOS teille, jotka luette tätä pikku blogiani. <3


Elokuu 2014 - Viimsi - työpaikan kesäpäivät
Nyt soi: Arcade Fire - We Exist

4 kommenttia:

 1. Hyvää blogisynttäriä! Sulla on kyllä tosi kiva blogi ja turhaan kutsut saavutuksiasi pieniksi, noihan on hienoja juttuja! Ja kiitos itsellesi blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana komentti, tulinpa hyvälle mielelle :) Nähdään pian!! :)

   Poista
 2. Wihiii congrats!!! 😊😊😊👍

  VastaaPoista