torstai 11. syyskuuta 2014

Frank


Pidimme viime perjantaina pienen kesän jälkeisen re-unionin pitkäaikaisimpien Tallinna-kavereideni kanssa. Alex oli aiemmin kesällä käynyt hiljattain avatussa Frankissa, ja ehdotti sitä jälleennäkemispaikaksemme.


Frank oli varsin hyvä ehdotus Alexilta, sillä kyseinen rafla taisi nousta meidän kaikkien muidenkin uudeksi lemppariksi. Emmekä taida olla kaupungin ainoita, jotka ovat Frankiin ihastuneita. Rosoisen tyylikäs ravintola on ollut avaamisestaan lähtien kovan hypetyksen alla, eikä täysin suotta. Kun hyvän ruoan ja viihtyisän ilmapiirin yhdistää kätevään sijaintiin ja suht-kohtuullisiin hintoihin, ei voi kyseessä olla muutakaan kuin menestyskuppila.


Tilasin itse NYC-cheeseburgerin ja ranskalaiset. Burgeri ja käsintehdyt ranskalaiset eivät olleet tyypillisimpiä lajejensa edustajia, mutta erittäin maistuvia. Melkein nuolin lautasen puhtaaksi. Jälkiruoatkaan eivät olleet niitä perinteisempiä: meidän pöytään tilattiin esimerkiksi punajuuri-timjami sorbettia. Hampparista, raneista ja viinilasillisesta maksoin 14€, joka taitaa nykyisin olla aika tavanomainen hinta tämmöisestä ateriasta vanhan kaupungin uusissa trendirafloissa.


Meidän re-union -porukkamme lisäksi Frankissa oli viime perjantaina läppärillä työskentelevä nainen, koiransa kanssa illallistava mies ja juoruileva tyttökaksikko. Frankiin mahtuu rennon ilmapiirinsä ansiosta jos minkälaista porukkaa. Tarjolla on erikoiskahveja ja drinkkejä, sekä lounas-, päivällis-, ja aamiaisannoksia koko päivän mittaan. Ravintolan löydät vanhan kaupungin sydämestä, osoitteesta Sauna 2.


Oletteko te jo käyneet Frankissä, tai jossakin toisessa Tallinnan uutuusravintolassa?

Nyt soi: Audience Killers - Two Bare Feet

2 kommenttia:

  1. Vielä en ole ehtinyt. Ohikulkiessani kurkkasin kyllä kerran sisäänkin ja näytti viihtyisältä paikalta. Täytyy istahtaa ensi kerralla ihan alas (heti, kun tipaton syyskuu on ohi :D) ja nauttia paikan tunnelmasta ajan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Hassua kun sanoit ajan kanssa - me kun viimeksi istuimme siellä Suomesta tulleiden kavereiden kanssa yli neljä tuntia :D

      Poista