tiistai 9. syyskuuta 2014

Seda ja toda

Huomenta päivää. Tallinna on taas kerran tarjonnut menoa ja meininkiä näin lukuvuoden alkajaisiksi. Luulen kuitenkin, että syksyn suurin bileaalto on jo lyönyt rantaan, ja nyt olisi pikku hiljaa alettava panostaa sata lasissa viimeiseen kouluvuoteen. Tässä siis hieman kuvia & tunnelmia viime päiviltä, nyt palailen Nietzschen ja Platon pariin.


Palasin kotiin yhtenä kauniina sunnuntai-iltana. Loppukesä = rakkautta.


Olisin voinut nimetä viime viikon Ben & Jerry's -viikoksi; silloin tuli syötyä yksi jos toinenkin jäätelöpurnukka. Solarikseen oli tullut niin paljon uusia makuja, jotka oli tottakai kaikki testattava.


Sovimme tämän ryhmän (+peilikuvasta poisjääneiden miesten) kanssa, että tänä vuonna tapaamme kerran kuukaudessa dinnerin merkeissä. <3 Tämä dinneri syötiin uudessa Frank -nimisessä ravintolassa. Rafla taisi nousta kaikkien yhdeksi uudeksi lempparipaikaksi, joten siitä ehdottomasti luvassa postausta myöhemmin.


Löysin uuden hengailupaikan Tallinnasta. Pääkirjaston katolta avautui hienot näkymät vanhaan kaupunkiin, ja ilta-aurinko paistoi sinne kivasti. Lisäksi se oli hyvä paikka portugalilaisen tanssin opetteluun Anan kanssa.


Uuden viinikaupan maistelutilaisuudessa Stefin, Sallan, Petran ja Alexin kanssa. Makeat hedelmäviinit eivät ihan uponneet meikäläisiin, mutta juustot, sushit ja cocktailpalat sitten senkin edestä.


Yliopistomme rehtori toivotti meidät tervetulleiksi kouluun puheella, skumpalla, pikkupurtavalla ja kakulla. On se meidän koulu välillä vaan maailman paras paikka.


Mitäs kaikille kuuluu ja mitenkäs teidän syksyt ovat alkaneet?

Nyt soi: The xx - Angels

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti