perjantai 20. syyskuuta 2013

Kork Veinibaar & Pood


Eilen sain nauttia mitä ihanimmasta lounashetkestä Rotermannilla. Ystäviäni oli tullut kouluhommien perässä Tallinnaan, joten päätimme treffata lounastamisen merkeissä. Tytöt antoivat minulle vapaat kädet lounaspaikan valintaan, joten päädyin Kork Veinibaar & Poodiin, jossa olin jo pitkään halunnut käydä.Kork osoittautuikin todella viihtyisäksi lounaspaikaksi, palaan tuonne ehdottomasti uudestaankin. Illasta täällä viinibaarissa voisi nauttia lasin jos toisenkin viiniä, ihanien kakkupalojen tai leivosten kanssa.


Korkissa on joka päivä vaihtuvat lounastarjoukset. Itse valitsin tarjouslistalta sienikeittoa, joka maksoi 3€. Olen ehkä parempaakin sienikeittoa saanut, mutta oli se siltikin oikein maistuvaa, etenkin hintaansa nähden. Muut tytöt ottivat salaatteja, ja ne näyttivät aivan superhyviltä, annoskateus iski ja kovaa! A la carte -listan salaateilla oli hintaa 6€, ja lounastarjouslistan lohisalaatilla 5€. Lounaslistan jokaiseen annokseen tarjottiin myös sopivaa viiniä, todella kiva idea, vaikka tällä kertaa pitäydyinkin vesilinjalla. Ensi kerralla Korkissa lounastaessani otan siis ehdottomasti päivän salaatin viineineen!


Salaattia melonin ja parman kinkun kanssa 
Salaattia kylmäsavustetun lohen kanssa


Korkin sisätilat olivat todella viihtyisän oloiset, kaikkine hauskoine sisustusykstyiskohtineen. Me tyttöjen kanssa menimme tällä kertaa kuitenkin terassille, sillä halusimme ottaa kaiken ilon irti ulkona syömisestä, vielä kun siihen voimme. Ajatelkaa, eletään jo syyskuun loppupäässä, ja siltikin ulkona tarkeni paremmin kuin hyvin. Ihanaa.

Emilia ja Anniina, joidenka kanssa olemme olleet ekasta luokasta lähtien kavereita <3

Liiketilassa toimi myös viinipuoti. Viinin ja pikku naposteltavien ystävät - suosittelisin katsastaa kaupan tarjonnan läpi. Näytti näin äkkiseltään nimittäin todella herkullislta!Korkiin on ainakin minun palattava vielä monesti uudestaan, ja voin tämän ensimmäisen käynnin perusteella suositella sitä eteenpäinkin! Kaikille Virossa asuville vinkkaisin myös kysäisemään Korkin sõbra -kerhoon liittymisestä, jäsenyydellä kun voi saada mm. alennuksia viinipuodista. Kork Veinibaar & Pood löytyy siis kuten jo sanottu Rotermannin korttelista, osoitteesta Rotermanni 5.

Nyt soi: Rebekka Karijord - This Anarchistic Heart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti