tiistai 11. kesäkuuta 2013

Pead kokku!

Tervist!! Huh kun nämä viimeiset päivät Tallinnassa ovat olleet kovaa pyöritystä - menoa ja meininkiä ja kaikenlaisia bileitä on riittänyt. Odotan Suomeen paluuta jo ihan siitäkin syystä, että siellä pääsen vihdoinkin rauhoittumaan... ;) Noei, oikeasti minulla tulee kyllä suunnaton ikävä Tallinnaa, ihania kavereitani ja koko elämääni täällä. Onneksi pääsee taas muutaman kuukauden päästä takaisin ja Suomessakin viihdyn mielettömän hyvin parhaiden kavereitteni, poikaystäväni ja perheeni kanssa. Nyt minun on tosin pakko lopettaa tämän tunnelmallisen hömpän vatvominen ja saada vuoden vihoviimeinen essee päätökseen. Sitä ennen kuitenkin lähtee jakoon viimepäivien tunnelmia!


1. Paras ravintolalöytö pitkään aikaan - NOP. Kyseessä on siis mitä tunnelmallisin luomuravintola, jossa ruoka on todella hyvää ja jopa kohtuuhintaista. Ja mikä parasta - NOP löytyy aivan koulumme vierestä! Ensi vuoden vakkaripaikka lounaille :) Tulen siis varmasti menemään ravintolaan vielä monesti uudestaan ja teen siitä sitten tulevaisuudessa kokonaisen postauksenkin. 2. Kesäinen Kadriorgin puisto, jossa olen viettänyt valitettavan vähän aikaa. 3. Hauskoja golfpallo -suklaakonvehteja Bonaparte Delissä. 4. Kuvailemassa videota, joka ei sitten ikinä päässytkään tänne asti :(


5. Eilisiä tunnelmia maailman parhaiden poegieni kanssa! 6. Minulla on kovat käsilläseisonta harjoittelut meneillään, mutta tämä poeg ei kyllä enää kaipaa sen kummempaa harjoittelua.. Kateus ! 7. Korkealaatuista Instagram -taidetta. 8. Supertaitava ja ihana Markus Rafael Nylund.

P.S. Jos kenelläkään on Barcelonasta mitään kerrottavaa, niin otan enemmän kuin mielelläni vinkkejä vastaan! Olen menossa sinne ensi viikolla ja haluan tietää kaiken kaupungin parhaista anneista. Kiitos!

Nyt soi: Imagine Dragons - Round and Round

2 kommenttia:

  1. Kiitos hyvistä Tallinna vinkeistä ja kauniista blogista! Lueskelin melkein koko blogin läpi hyviä Tallinnan ravintolavinkkejä selaillen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi mikä kommenti, kiitoksia hurjasti sulle :) Niin kiva kuulla, että näistä kirjoituksista on iloa muillekin kun itselle :)

      Poista