sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kohvik Spirit


Äitini tuli minua moikkaamaan Tallinnaan pari viikkoa sitten, mikä onkin varmasti käynyt jo selväksi kaikille niille, jotka ovat blogiani edes viikon verran seuranneet... ;) Meillä oli todella onnistunut päivä kierrellessä Tallinnaa ristiin ja rastiin, ja säätkin olivat meidän puolellamme. Koska oli tosiaankin erittäin kuuma, kaipasimme iltapäivään viilentymistä ja suuntasimme Rotermannin Kohvik Spiritiin jälkkäreille ja kuoharille.Minä otin päivän kakun, joka oli mustaherukkakakku vanilijakastikkeella. En voi muuta kuin kehua, tuo oli varmaankin yksi parhaimmista maistamistani kakuista! Niin raikas, kevyt, sopivan kirpeä ja makeakin. NAM! Äiti tilasi suklaakakkua punajuuri-balsamico sorbetilla. Annos oli periaatteessa ihan hyvä, mutta ei odotuksien mukainen. Emme kumpikaan maistaneet sorbetissa sen kummemmin punajuurta kuin balsamicoakaan. Totta puhuen sorbetti maistui meidän mielestämme samalta kuin tuo mustaherukkakakkuni, mutta ehkä se johtuu vain alikehittyneistä makuaisteistamme. :)Kaiken kaikkeaan voisin todeta, että Kohvik Spirit oli todella viihtyisä ravintola, ja ainakin tuo minun jälkiruokani oli todella hyvä. Jos ei Tallinnassa olisi miljoona muuta ravintolaa testattavana, voisin mieluusti palata Spiritiin uudestaan. Osoite on Mere pst 6 E.

Nyt soi: Milow - Ayo Technology

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi! En toki viettäny kahta päivää putkeen sen lukemiseen alusta loppuun.. :D oon ite puoliks virolaine ja ollu paljon Tallinnassa mut sun blogin ansiosta saan siitä viel paljon enemmän irti. Niin että kiitos ja ootan innolla tulevia tekstejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Anette, tää kommentti sai mut niiin iloiseksi!:) Että suurkiitos vaan itsellesi !! Ootpas ihana kun tuut piristää mua tälleen:)

   Poista
 3. Ää tos on joku hyväksyntä juttu nii mun kommentti tulle nyt sit kaks kertaa, sori :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule oli vaan kiva lukea noin ihana kommentti kahteen kertaan :) hih

   Poista