sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tallinnasse

Olen niin superonnellinen tällä hetkellä! Pääsen vihdoinkin (neljän viikon jälkeen!!) palaamaan Tallinnaan. Minulla on ollut niin kovin ikävä sen kaupungin meininkiä, ja tämän lomailun ja kipeilyn jälkeen tuntuu taas todella hyvältä päästä kiinni arkirutiineihin.


Viimeiseen puoleentoista viikkoon en ole sen kummemmin keskittynyt muuhun kuin antibioottien popsimiseen ja rasvojen levittelyyn. Aika on tosiaankin käynyt pitkäksi minunlaiselleni menomimmille; olen suorastaan juossut seiniä pitkin vai miten se sanonta nyt meneekään. Ainakin on ollut aikaa tehdä ihania aamiaisia joka päivä (ja ottaa niistä aina kuvia. Helmikuu 2014 -albumistani tulee varsin jännittävä).


Onneksi loppuviikkoa kohden ihoni oli parantunut jo todella paljon ja käteni näytti jo paljon vähemmän zombiemaiselta. Uskaltauduin taas ihmisten ilmoille ja lähdimme vanhempieni kanssa seurailemaan veljeni vanhojen tansseja. Syystä lähdettiinkin, sen verran ihana vanha veli minulla kun on.


Eilinenkin päivä oli mitä mahtavin. Nappasin Venlan mukaani pienelle roadtripille moikkaamaan Johannaa, joka on ottanut ja lähtenyt avovaimoutumaan Lahteen. ;) Emme tehneet yhtään mitään järkevää, mutta silti olin niin kovin iloinen reissustamme ja nähdessäni tärkeät tyttöni pitkästä aikaa. <3Tähän loppuun jaan hieman säälittäviä uutisia: olen järjestänyt itselleni welcome back-bileet täksi illaksi. En yksinkertaisesti vain voinut tälle hirmuiselle ikävälle mitään - vaan oli pakko järkkäillä kaikille kavereille istuskeluiltamaa Must Puudeliin heti, kun jalallanikaan astuisin Eestimaalle. Säälittävää tai ei, niin kuitenkin iso JEE! Tästä tulee kiva ilta. Ihanaa sunnuntaita teillekin kaikille! <3

Nyt soi: Arcade Fire - Awful Sound (Oh Eurydice)

6 kommenttia:

 1. Eikös tähän postaukseen ois voinut jakaa hyviä vinkkejä meiän järkevistä tekemisistä? ;) Ja muuten noista vanhojen tansseista - " eilinen sai minut todella miettimään elämän tärkeitä asioita" hahaha! Puss! Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Koskettava hetki tänä kauniina viikonloppuna".... Ei oo vastaillu enää mitään se tyyppi, ylläri! Ja joo hyvä idea toi vinkkipostaus,menee ehdottomasti toteutukseen. Stay tuned. Ihana kun kommentoit, pusspuss<3

   Poista
 2. Mäki oisin kaipaillut Lahti vinkkejä!!!! <3 :*

  - Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaipaillaanpa nyt niitä. Ensi kerralla, I promise :* Kiitos kommentista beibi, musimusi

   Poista
 3. Hei ootko kerennyt käymään/oletko menossa katsomaan Tallinnassa olevaa Titanic näyttelyä :)? Olisi kiva lukea kokemuksista & nähdä kuvia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi! Sielläpä en ole tullut käyneeksi, mutta mahdollisesti voisin käydä sen katsastamassa. Näyttely kun on avoinna vielä kuukauden! :)

   Poista