perjantai 2. marraskuuta 2012

The Living Room Cafe


Istuskelen para-aikaa Tallinnan keskustassa sijaitsevassa kahvilassa, The Living Room Student Cafe'ssa. Kahvila on varta vasten opiskelijoille suunniteltu, mutta eikai sitä muita mahdollisia asiakkaitakaan potkita ulos ;) Hinnat ovat opiskelija-ystävällisiä: minun tee-juomani maksoi 1.50€ ja quesadilla 2.50€. Living Room Blend Coffee on kuulemma hyvää - ja maksaa vain 1.50€ /kuppi. Tippiä meinasin kuitenkin jättää, sillä kaikki kahvilan työntekijät ovat vapaaehtoisia.
Kahvila tukee myös opiuskelijoita taideharrastuksissaan. Tänne saa tuoda näytille taideteoksiaan, jotka saattavat päätyä myyntiin kahvilan puitteissa. Viikonloppuisin täällä esiintyy opiskelijamuusikoita. Musiikkia täällä voi harrastaa muutenkin - täällä on kaksi kitaraa jota voi pyytäessä soittaa.


Kahvilan löytää osoitteesta Pärnu mnt 9. Täällä on laaja juomavalikoima (kahveja, teetä, sun muita kuumia juomia), sekä kattava toasti valikoima, salaatteja, keittoa.. Kaikki aivan huippuedullisin hinnoin. Kannattaa myös checkaa yllä linkkaamani Facebook -sivu, sieltä kun näkee kahvilan tapahtumista ja tarjouksista.

4 kommenttia:

 1. ÄÄÄÄ ihana, pakko käydä!! Nää sun vinkit on iha huippuja:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee kiva kuulla!:) suosittelen tota kyl, hyvää ja super halpaa jopa ollakseen tallinnas!:)

   Poista
 2. Tosi makeen näkönen paikka! Kävin ite Tallinnassa ekan kerran (joo, vähän outoo suomalaiselta :D) viime kesänä ja olin ihan super vaikuttunut millaisia helmi-paikkoja sieltä löytyy!! Pitääkin päästä pian uudestaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei arvaa mitä! Mäkään en ollu käyny kun kerran aikaisemmin Tallinnassa ennen tänne muuttoani!:D Tosi tyhmää kyl koska tää on aivan mahtava paikka! niin virkistävää käydä täällä minilomilla - vieläpä kun tänne pääsee niin helposti Suomesta, etenkin jos asuu pk-seudulla.

   Poista