maanantai 5. marraskuuta 2012

Nädalavahetus

Taas maanantai ja kiva viikonloppu takana! Hassua - tämä oli ensimmäinen viikonloppuni yksin Tallinnassa, vaikka olen asunut täällä jo yli kaksi kuukautta. Yksin siis siinä mielessä, ettei tullut ketään vierailijoita Suomesta. Kivaa välillä näin, vaikka olenkin aina iloinen kun joku jaksaa tulla mua tänne moikkaamaan!

Viikonloppu oli aika bilepainotteista: perjantaina menimme muutaman luokkalaiseni kanssa Von Krahli Baariin ja lauantaina oli Halloween pippalot josta sitten jatkettiin Club Hollywoodiin.

Von Krahli Baarissa oli soittamassa joku skotlantilainen DJ, ilmeisesti joku aika suosittukin kun porukkaa oli paikalla paljon. Fiilis oli hyvä ja ainakin meidän seurueella sujui ilta tosi kivasti. Tykkäsin VKB:stä todella paljon viihtyisien tilojensa takia. Alakerrassa oli kaksi baaria, tanssilattia ja lämmitetty terassi sisäpihalla. En tiedä olenko vain todella ihmeellinen, mutta rakastan yli kaiken sisäpihoja! Tämä terassi oli siis erityisesti mieleeni. Yläkerrasta löytyi vielä yksi baari ja hieman isompi tanssilattia. Istuskelutilaakin oli riittävästi ja loftmaisessa baarissa oli hauskoja sisustuselementtejä, kuten kuvista näkyy. 
Miinusta tulee juomien hinnoista, mutta eivät nekään oikeastaan ole pahat Suomen hintoihin verrattaessa... Rommikola oli 5€, siiderit ja oluet luonnollisesti sitten sitäkin halvempia. Narinkka oli puolestaan ilmainen ja sisäänpääsy ennen keskiyötä maksoi vitosen. Käyn ehdottomasti toistekin tuolla, ja suosittelen kaikille muillekin. Baari löytyy Kompressorin läheisyydestä, osoitteesta Rataskaevu 10.

Lauantaina suunnitelmissani oli tottapuhuen soittaa yhdelle ystävälleni ja kysyä josko hän haluaisi tehdä kanssani jotain rennompaa perjantai-illan vastapainoksi. Ystäväni kuitenkin ehti ottaa yhteyttä minuun ensin ja pyysi mukaan Halloween bileisiin. Innostuin ideasta ja lähdin lähikauppaan metsästämään asua. Kyseisen kaupan Halloween-osasto oli aika suppea tai siis ihan olematon - mutta jouluosastolta löytyi enkelin siivet.

housut ja pitsijakku: Stradivarius

Halloween bileet olivat todella onnistuneet ja lähdettiin vasta reilusti keskiyön jälkeen jatkoille Club Hollywoodiin. Olin kuullut kyseistä paikasta vähän kuraa, mutta koin paikan siitäkin huolimatta ihan kivaksi. Siellä viihtyy ainakin jos aikomuksina on mennä tanssimaan menon keskelle. Hintataso oli aika kova, sisäänpäsy oli 8€ ja vesikin maksoi 1.50€! Kuvia en tajunnut ottaa, mutta tuo Von Krahli olikin paljon tärkeämpi baari kuvattavaksi ;) Club Hollywood sijaitsee Vapauden aukion puoleisella laidalla Vanhassa kaupungissa, osoitteessa Vana-Posti 8.

Loput viikonlopusta menikin sitten näissä meiningeissä:
Eli ruokaa, ruokaa, ja vähän lisää ruokaa. Ja siinä sivussa myös vähän kouluhommia. Havahduin puolessa välissä itsekin, että miksi ihmeessä laitan näitä kurkun viipaleita viinilaseihin..? Heh ;)

4 kommenttia:

 1. Kuulemma teillä oli ihanat bileet, äää oon niin kateellinen ! oltiin suomessa ja olis ollut ihana tulla, säkin näytit nii nätiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos Vilma!!:) Ähh harmi ettette päässy, kun oli tosiaanki ihan huippubileet!:/ Mut ens kerralla sitten pidetään hauskaa senki eestä!!;)

   Poista
 2. ÄÄÄÄ rupes ihan sikana tekee mieli hamppariaa kun näin tän..............

  VastaaPoista