perjantai 16. marraskuuta 2012

Soomes parima?

Rakastan Tallinnaa, ja aina on sellaiset haikean iloiset fiilikset lähteä sieltä viikonloppuilemaan Suomeen. Kummassakin maassa on ne omat ihanat juttunsa, jotka sieltä toisesta sitten puuttuvat. Tässä muutama asia, jotka ovat parima soomes! ;)Meillä on vaan niin kaunista, rakastan näitä ympäristöjä! Ei ihan näytä tältä astuessa kotiovesta ulos Tallinnassa.;) Siellä tosin se sijainti on vähän kivempi, kaikki on niin lähellä. Viime viikolla täällä Suomessa olin kävelemeässä poikaystävälleni ennen lähtöämme ulos. Laskeskelin siinä, että olisin Tallinnassa kävellyt jo ainakin kuuden eri baarin ohi.


Mamin tekemä ruoka! sisäfilee pihvi, uunijuureksien, papujen, yrttikastikkeen ja salaatin kanssa. Ja etenkin kunnon perhedinnerit ovat aivan paikallaan viikon yksin syömisen jälkeen. Meidät jutut on ihan parhaita - puuttuu vaan isoveli, joka onkin pahin väittelijä meistä kaikista ;)


Meillä on muutenkin kotona kaikkia hauskoja ruokajuttuja, joillaisiin en itse viitsi käyttää rahaa. Tein heti tänne tullessani pari peanutbutter and jelly sandwichiä, heh terveiset vaan jenkeissä asuneelta kakaralta. Nämä ja Tropicana mehut (joita ei Tallinnassa myydä) ovat Suomi-viikonlopun vakkariaamiainen!


Välillä äiti löytää minulle kaapin perukoilta käyttämättömiään tavaroita, jotka ovat lymyilleet siellä jo useamman vuosi(kymmenen). Nämäkin lehmäpesusienet ostettiin 16 vuotta sitten Amerikasta. Olinkin juuri ajatellut, että tarvitsen pian uuden pesusienen. Nämä ovatkin paljon hauskemmat, mitä olisin voinut Rimin alehyllyiltä löytää ;)

Hassua, miten näin pienet asiat muuttuvat niin tärkeiksi, kun niitä ei ole joka päivä saatavilla.


weheartit.com

2 kommenttia: