lauantai 24. marraskuuta 2012

Gourmet Coffee

Siitä kahvilasta, jonne päädyimme kavereitteni kanssa, kun yritimme mennä KUMUun! Elikkä nyt erityisesti kahvirakkaat pysykää kuulolla, tässä Kadriorgin puiston läheisessä Gourmet Coffee -nimisessä kuppilassa on lähemmäs 20 eri kahvia tarjolla, eri maiden papuja, eri paahdoilla, latteja, capuccinoja, moccacinoja, ja kaikki muita mahdollisia litkuja, joita en edes osaa lausua!


Tilauksenikaan ei sinä päivänä mennyt putkeen, sillä päivän quiche'iä ei ollut tietenkään tarjolla! :D Otin sitten kaman, joka on virolainen klassikko juoma. Ohraa, vehnää ja ruista sekoitetaan piimään ja jogurttiin. Se on vähän erikoisen makuista, jos ei ole koskaan aikaisemmin maistanut, mutta jos mielii maistaa jotain oikein virolaista, niin kannattaa tilata kamaa.

Kama 1,90€
Yksi ystävistäni tilaisi kurpitsakeittoa, joka oli kuulemma hyvää. Muut ottivat ihanat latet!Paikkana Gourmet Coffee oli sopivan tilava, viihtyisä ja hauskasti sisustettu. Sijaintikin on mitä loistavin, sillä kahvila on ihanan Kadriorgin puiston läheisyydessä. Kadriorgin puisto on etenkin kesällä vierailun arvoinen paikka. On siellä talvellakin kaunista, ja Presidentti Toomas Ilveksenkin kotipalatsi löytyy sieltä.


Voin ehdottomasti suositella Gourmet Coffee'ta, joka löytyy osoitteesta L.Koidula 13A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti