tiistai 27. marraskuuta 2012

Sünnipäev


Jee jee, tänään tämä neiti täyttää 20! On kyllä aika railakas synttäriviikko tiedossa, ja on muuten aika railakkaasti alkanutki! Eilen tapahtui jotain ihan parasta. Yksi parhaista kavereistani soitti minulle, että on kämppiksensä kanssa tulossa neljäksi tunniksi Tallinnaan ja mahtaisinko ehtiä treffaamaan heitä. Mulla ei ollut mitään, joten menimme syömään F-Hooneeseen. Siellä olessamme aloimme mietiskelemään mitä sitä seuraavaksi tekisi, ja meille tuli vaikka mitä ideoita. Hyvien ideoittemme paljous johti siihen, että tytöt päätyivätkin perumaan takaisin menevän laivamatkansa ja lähtivät vasta tänä aamuna!


Menimme PÖFF -filmifestareille katsomaan suomalaisen elokuvan Kohta 18. Olin jo jonkin aikaa halunnutkin mennä katsastamaan näiden paljon puhuttujen festareiden meininkiä, muttei jotenkin tullut järjestettyä mitään. Onneksi nämä kaksi siis tulivat! Elokuva oli mielestämmä hyvä, ja ainakin itse pystyin samaistumaan moneen kohtaan oman teinimuistojeni perusteella.

Otin tällä kertaa F-Hooneessa kasvisquesadillan. Valehtelematta paras quesadila, jota olen maistanut. Suosittelen!

Otin F-Hoonella taas kuvia, sillä edellinen postaukseni ei mielestäni ihan anna kaikkea arvoa kyseiselle raflalle. Ehkä näistä uusista kuvista välttyy lisäfiilistä :)
Illalla menimmi vielä ulos ison porukan kanssa Must Puudeliin, Shootersiin ja aiemmin myös Kohvik Sinilindiin. Sinilindistä voisin tehdä paremmalla ajalla joskus ihan omankin postauksen, mutta Shooters -baarista en ole niinkään varma. Se on sellainen vanhassa kaupungissa sijaitseva baari, josta saa superhalpoja shottilautasia, se on täynnä porukkaa (etenkin viikonloppuisin), auki kellon ympäri ja musiikkina on perus baaripopitusta. Sijainti on tarkalleen ns. Tallinnan "Bermuda's Triangle'illa", joka on siis Suur-Karja ja Väike-Karja -teiden risteys, jossa on ainakin näin äkkiseltään laskettuna ainakin kahdeksan baaria.

Joulutori!
Palaillaan myöhemmin seuraavien synttärikertomusten kera (niitä tulee varmaan riittää tällä viikolla. vaikken ole enää teini, tulen varmasti aina olemaan lapsi, joka rakastaa synttäreitään:D)

2 kommenttia: