keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kiirustama koolin algus

Huihui kun on ollut jotenkin kova stressi näin koulun alun kunniaksi, etten ole jaksanut blogiinkaan keskittyä. Onneksi tämä on vain tämmöistä alkuhässäkkää, sillä ensi jaksossa ei ainakaan pitäisi olla tietoakaan stressistä ja kiireestä... Minulla on nimittäin näinkin hurjat aineet kun englanti, ruotsi, IT ja kuntosali... That's it:--) Huomenna on vielä vähän kaikenlaista ohjelmaa ja lähden Suomeenkin taas viikonlopuksi. Menemme Tahkolle poikaystäväni perheen kanssa, jei! Tähän loppuun kokosin kaksi kollaasia viimeaikaisista Instagram -kuvistani, niistä kun pääse vähäsen jyvälle siitä mitä olen tässä lähipäivinä touhuillut.


1. Lähettelemässä kesätyöhakemuksia... 2. Avokado-kurkku salaattia Anton & Antonin sienisalaatin kera. Nam!! 3. Ihana, uusi rannekoru löytyi New Yorkerin alesta kuudella eurolla. 4. Tänään olin ihan älyttömän väsynyt ja vedin velourasuni pitkästä aikaa päälleni täällä omassa kodussani, heh;)


5. & 6. Herkkuja!! Kotitekoinen vuohenjuusto-avokado hampurilainen ja minun ja poikaystävän jätskiannokset viime perjantailta. 7. Chaplinissä ulkoiluttamassa BikBok -clutchiani ensimmäistä kertaa. 8. Lahjapinssin kiitokseksi, kun kävin virolaisessa lukiossa pitämässä esitelmän Suomesta.

4 kommenttia: