perjantai 15. helmikuuta 2013

Sävel


Eilen olin dinnerillä poikaystäväni kanssa minulle jo ennestään tutussa raflassa, Ravintola Sävelessä. Olin käynyt siellä viime kesänä entisen työporukkani kanssa, ja minulle oli jäänyt kyseisestä ravintolasta niin hyvät fiilikset, että halusin ehdottomasti raahata tuon poikaystävänkin sinne!


Mielestäni ravintola on todella viihtyisä rennon ja epämuodollisen ilmapiirinsä ansiosta. Boheemityylinen sisustus miellyttää kovasti sekin, puhumattakaan ruoasta! Tarjolla on burgereita, lämpimiä leipiä, salaatteja ja erilaisia pääruoka-annoksia. Itse olen nyt tilannut vuohenjuustosalaatin ja tofuburgerin, ja voin ehdottomasti suositella molempia.


Ainoa miinus näistä ruoista tulisi ainoastaan annoskoista, liian isoja!:D Minulle käy aina niin, että jos jokin ruoka on hyvää, niin en voi lopettaa sen syömistä, vaikka vatsa olisi jo täpötäynnä. Näin kävi eilenkin, tuo burgeri oli aivan ihana hyvine kastikkeineen ja laadukkaan tofupihvinsä kanssa. Lisäksi ranskalaiset olivat todella kivasti maustettuja, ja marnoidut punasipulit taivaallisia. Dennis otti normaalin burgerin, joka oli ehkä vielä parempaa - sillä pihvi oli kuin juuri kesägrilliltä napattu. Se taannoin ottamani salaatti iski minuun erityisesti siksi, että siinä oli paljon eri täytteitä - kurkkua, tomaattia, samaista punasipulia, vuohenjuustoa, siemeniä, ja niin pois päin.



Ravintola Sävel on erittäin kätevällä paikalla, aivan Hakaniemen metroaseman läheisyydessä. Hinnatkaan eivät ole mitenkään erityisen suolaiset - otimme eilen molemmat ne burgerit ja viinilasilliset ja yhteishinnaksi tuli n. 35€. Kannattaa muuten kurkata tuonne heidän kotisivuillensa, jonka linkkasin tuolla ylempänä. Sieltä löytyy kaikkea tarpeellista tietoa hinnoista aukioloaikoihin todella helposti.

4 kommenttia:

  1. oo vaikuttaa hyvältä, pitää itekkin käydä testaamassa!:)
    nää sun ravintolajutut on aina ihan parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista!:)) Käy ihmees testaamassa tota, luulen et tykkäisit kyl!:)

      Poista
  2. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Kiva saada näitä ravintola vinkkejä, kun ei ihan joka päivä syö ulkona. Sitten kun pääsee ravintolaan syömään on mukava mennä paikkaan josta voi olettaa saavansa hyvää ruokaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sun kanssas aivan samaa mieltä! Ja tätä voin tosissani suositella, ihana paikka, josta saa rahalle vastinetta! :D

      Poista