maanantai 1. huhtikuuta 2013

Teismelise


Takanani on aivan ihana viikko, jota tähditti kaksi ystävääni Suomesta. Teimme vaikka mitä, mutta siltikin koko ajan oli todella rento ja positiivinen fiilis! Emme noudattaneet tiukkoja minuuttimatka-aikatauluja saatika aamuisia aikaisia herättämisiä. Mutta tosiaan, oli niin kivaa, että tunsin itseni aivan tyhjäksi, kun tytöt lauantaina lähtivät!


Vanhan kaupungin saitsaria. Rakastan tuota paikkaa niin, joka päivä vain enemmän ja enemmän!;)


1. Kävimme katsomassa Guillermo del Toron uusimman kauhuleffan, Maman, CocaCola Plazassa. 2. Jäin miettimään tuon maksihameen kotiuttamista shoppailureissumme tuloksena. 3. Shotteja Katusekohvikissa.. 4. ..ja jatkot Taco Expressissä!


Järkättiin pitkän perjantain kunniaksi bileet pääsiäisteemaisin herkuin. Noiden kaura-pinaatti tipumuffinien reseptin kehittelin itse, ja pakko kehua, että aika hyvää tuli. ;)


Syömään!! 1. Välipalaa Viru keskuksen alakerrassa sijaitsevasta frozen yoghurt tiskiltä. 2. En usko, että monikaan arvasi noiden sipsien näköisten lastujen olevan perunan kuoria. Näitä syödään pienenä "snackinä" useissa baareissa / ravintoloissa täällä Tallinnassa. Ja on muuten tosi hyvää, vaikka oudolta kuulostaakin! 3. Sushia Rotermannilla sijaitsevasta lemppari sushiravintolastani, Sushi House'ista. 4. Meidän valmistamamme hapankorppu"brunssi". Vihreä kastike on muusattua avokadoa, limepippurilla maustettuna. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta nuo ovat oikeasti aivan yllättävän hyviä. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa noista toisista - halloumijuusto hapankorpuista - vaikka eivät nekään mitään pahoja olleet.


Nyt soi: Santigold - Big Mouth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti