maanantai 6. lokakuuta 2014

Esmaspäev

Minulla on ollut pieniä (ja myös vähän suuremmiltakin tuntuneita) vastoinkäymisiä lähiaikoina. Niistä voisin mainita rikki menneen puhelimen, atooppisen ihon, painajaiset ja sen, että minulla on aivan liikaa töitä.


Nämä, ja ehkä jotkut muutkin asiat, ovat saaneet mieleni hieman matalaksi, mutta onneksi, onneksi, onneksi, minulla on maailman parhaita ystäviä. Ei pienet eivätkä isotkaan jutut tunnu pahalta näiden huipputyyppien kanssa.


Viikonloppuna Petra hengaili enemmän maailman murheita valittelevan Anninan, kuin leppoisan poikaystävänsä kanssa. Teimme kaalisipsejä, valtavan nachokeon ja peräti kaksi brunssia. Joimme Tattingeria ja pullon (tai kaksi) viiniä. Lohturuoka (ja –juoma) yhdistettynä hyvään ystävään. En osaa nimetä mitään parempaa?


Olen tuntenut Melissan 15 vuotta. Melissa totesi perjantaina, ettei ole koskaan näiden vuosien aikana hemmotellut minua. Ystävyydestämme ei ole mielestäni puuttunut hemmottelua tai mitään muutakaan, joten varmaan juuri siksi nämä kukat ilahduttivat sitäkin enemmän.


Puhelin ehkä hajosi, mutta sain yhdeltä kaveriltani hänen vanhan puhelimensa lainaan, toiselta siihen sopivan laturin ja kolmannelta sim-korttini vaatiman adapterin. Puhelintilanteeni pelasti ei yksi, vaan kolme ihmistä. Kolme!


Harrastamme Venlan kanssa WhatsApp-terapiaa. Jos kaipaatte samankaltaista terapeuttia, niin vinkki: en ole itse löytänyt Venlaa voittanutta. Kiitos teknologia, kun tuot yli 500 km:n päässä sijaitsevan terapeutin yhden klikkauksen päähän.


Maanantai. Miksi tämä päivä on surkean kuuluisasti viikon päivistä se vihatuin?Maanantai on uusi aloitus. Maanantai on mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä. Maanantaina voit saada paljon asioita hoidettua. Maanantaina voit tehdä Kellin kanssa diilin: hän tulee auttamaan lakanoiden vedossa, jos sinä lähdet hänen kanssaan hengailemaan lempibaariinne Red Emperoriin. Maanantaina voit tehdä päätöksen, että tästä tulee hyvä viikko.

Nyt soi: One Republic - Au Revoir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti