perjantai 24. lokakuuta 2014

Kaks Kokka


Kuukausittaiset dinnerit kaveriporukkamme kesken ovat kuin ovatkin onnistuneet - ainakin nämä ensimmäiset kaksi kuukautta. :D Marraskuun dinneröintiä sovitaan jo kovaa vauhtia, mutta palataan sitä ennen vielä lokakuiseen dinneri-iltaan, joka vietettiin Rotermannin Kaks Kokka -nimisessä ravintolassa.


Kaks Kokka on uusin lisäys Rotermannin melko suureen ravintolamaailmaan. Kaks Kokka kuuluu menestyneeseen Sparkling Group -ravintolaketjuun. Tähän ketjuun kuuluu Tallinnan parhaimpia ravintoloita, esimerkiksi Tchaikovsky, Bocca, La BottegaChedi ja Kaks Kokan naapuriravintola Ö. 


Ruokalistassa oli mielestäni nokkelasti suunniteltu: siinä ei ollut erikseen listattu alku- ja pääruokia, vaan annokset olivat jaettu kahteen listaan: kylmät ja kuumat ruoat. Listoilta voi sitten valita mieluisensa alku- ja pääruokakombinaation. Annoksien hinnat olivat 5-16 €.


Kaverit söivät illan aikana esimerkiksi simpukoita, Kaks Kokan omaa juustoa, hirvitartaria ja jäkälää (!!), ja olisi listalta löytynyt vielä vaikkapa ankeriasmoussea . En itse valinnut ehkä ravintolan jännintä annosta, vaan pysyttelin syksyisen turvallisen sienikeiton äärellä. Hyvää oli sekin. :)


Kaks Kokka oli erityisen kiva hieman erilaisempien annoksiensa, mukavan tunnelmansa ja rennon sisustuksensa puolesta. Ravintola on ollut erittäin suosittu avaamisestaan lähtien, joten illallistamiseen kannattaa ehdottomasti varata pöytä. Kaks Kokka löytyy Rotermanni Kvartalin laidalta, osoitteesta Mere pst 6E.


Nyt soi: Robin Schulz - Prayer in C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti