tiistai 28. lokakuuta 2014

Töö, nutitelfonid ja kiisud


ESN Estonian työpäivä Tarttossa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin kunnolla mukana ESN:n toiminnassa. Ja valitettavasti näyttää vähän siltä, ettei aikani riitä tästä edeskään sen aktiivisempaan osallistumiseen. Mutta, ainakin kävin katsomassa ja kokeilemassa - ja kiva päivä olikin uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa. :)


Maailman täydellisimmät nachot à la Petra ja Annina!


Mitä mieltä olette älypuhelimista, varastavatko ne ihmisten huomion oikeasta elämästä, kuten väitetään? Itse pidän suurimmaksi osaksi puhelimen laukussa, kun vietän aikaa kavereiden kanssa - etenkin, jos olen kahdestaan jonkun kanssa. Isommissa porukoissa saatan välillä vilkaista puhelintani nopeasti, ja yleensä se saa aina huomautuksen osakseen. Yleensä huomautukset heitetään vitsinä, mutta olen silti hieman ihmetellyt, että miksi. Mielestäni on ihan ok katsoa puhelintaan välillä, kunhan ei siis jatkuvasti ja muita häiritsevästi. Kokeeko joku muukin asian näin, vai olenko yksin tämän ajatuksen kanssa? Tämän kuvan nappasin viime viikonloppuna Frankissa. Tilannetta hieman lavastettiin. :D


Kävin viimein testaamassa Kuus Hernest -luomukahvilan. Sain hyvää härkäkeittoa ja kahvila oli muutenkin viihtyisä ja rauhallinen. Ainoat miinukset tulevat ruokalistan suppeudesta (tarjolla oli lauantaiaamuna vain kahta keittoa) ja sijainnista. Ymmärrän tosin, ettei luomukahvilassa varmaankaan ole mahdollista pitää kovin montaa erilaista annosta tarjolla. Syrjäisellä sijainnilla taasen taataan kahvilan rauhallinen fiilis ja maltilliset hinnat. Kuus Hernest tarjoilee sunnuntaisin brunssia, se pitää ehdotommasti käydä testaamassa.


Proud friend moment, kun olin seuraamassa Patin ensimmäistä keskustelupaneelia Viron ulkoministeriössä. 


Tallinnaan avattiin hetki sitten kissakahvila. Kissakahvila Nurrissa asustaa noin kymmenen kissaa, joiden kanssa saa seurustella kahvittelun lomassa. En muutoin ole ehtinyt tutustua kissakahvilaan, mutta uusi radiostudiomme sijaitsee kahvilan tiloissa. Sen sijaan Tallinnapäiväkirja -blogin Ida kirjoitti hyvän ja kattavan jutun tästä uudesta Nurrista. Lisäksi Ida tekee vapaaehtoistöitä kissatalossa, josta hän on kirjoittanut tässä postauksessa.


Loppuun videota koulumme jokavuotisesta International Express -tapahtumasta. Tapahtuman ideana on esitellä omaa kulttuuriaan ruoan ja esityksien muodossa. Tänä vuonna esiintyjät olivat erityisen hyviä, tunnelma oli ihan uskomaton. Ei ehkä mikään laadukkain videopätkä, mutta eiköhän fiilis tartu tuollaisestakin.

*

Tässä muutamia mukavia juttuja viime päiviltä. Muutoin elänkin sitten vähän kuivempaa ja työntäyteistä aikaa, haha. Ylihuomenna tosin koittaa pitkään odotettu Hollannin matka, jee!! Ensi kerralla kuullaan siis Hollannin kuulumisten kera.

Nyt soi: Stromae - tous les mêmes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti