keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Septembri parimad

Syyskuussa tapahtui vaikka mitä kivaa.


Ei sitä kovin usein täällä Euroopan pohjoisissa osissa tanssita aurinkoisilla kaduilla ja syödä katuruokaa tuntemattomien pihoilla - varsinkaan syyskuussa! Tallinnassa tämä kuitenkin mahdollistui Uue Maailma tänavafestivaaleilla.


Kauniin Julian kaunis jälkkäri vanhan kaupungin uudessa Frank -ravintolassa. Toivottavasti kaverit muistavat, että tästä yhdessä illallistamisesta piti tulla kuukausittainen tapa.


Jos ei kaduilla tanssimista ja vieraiden ihmisten puutarhoissa syömistä tapahdu ihan kuukausittain, niin ei kyllä myöskään iltakävelyä täpötäydessä, kynttilöin ja koristelampuin valaistussa puistossa. Kadriorgin vuosittaisissa valojuhlissa oli satumainen tunnelma.


Syyskuisessa arjessani parasta oli syksyisten herkkujen kokkailu. Kuvassa esiintyy (jos saan itse sanoa) mestariteokseni punajuuri-vuohenjuusto sandwich.


Katufestarit ja valojuhlat eivät kyllä vetäneet vertoja viime torstaisille bileille… Ne nimittäin järkättiin hylätyssä vankilassa, eli Patareissa. Ihan totta, kuinka moni voi sanoa bilettäneensä vankilassa?! Patareissa on järkätty vuosien mittaan paljon isoja bileitä, mutta nämä olivat huhujen mukaan viimeiset koskaan. Harmillista - oli nimittäin aika huikea tunne reivata vanhassa vankilassa.


Syksyn ihanat ruoat osa 2: tuoreita viikunoita ja mascarpone-juustoa kaakaojauheella. Inspis tähän välipalaan iski ruoka-idoliltani Millalta.


Ja loppuun vielä syyskuun mahdollisesti kivoin asia… Kuvassa esiintyvät Hömis ja Veini värväsivät minut radio-ohjelmaansa mukaan! :) Tämä porukka tekee viikoittain kaksi ohjelmaa: SSS-Radio -lähetyksen Raadio Nõmmelle ja Talsinki -lähetyksen Raadio Kukulle. Tänään nauhoitimme lauantaisen SSS-lähetyksen, ja ensimmäinen Talsinki-ohjelmani tulikin jo ulos maanantaina. Tulen olemaan lähetyksissä mukana vaihtelevasti - mutta sitäkin innokkaammin! Tästä voitte kuunnella viime maanantain Talsinki-ohjelman.

*

Ja nyt on jo lokakuu! Minulla on aika busy kuukausi edessäni… Olen kuitenkin päättänyt, että tässä kuussa tulen paiskimaan töitä niin koulun, radion, blogin, kuin muidenkin juttujen eteen sellaisella tehotyttö-meiningillä, ettei lokakuu 2014 ihan heti tule poistumaan mielestäni. Ja loppukuussa se kiitos sitten seisoo - nimittäin Hollannin matkan muodossa! :) Mutta, miltäs teistä tuntuu, kun nyt eletään jo lokakuuta?

Nyt soi: Veronica Maggio - Va kvar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti