lauantai 21. syyskuuta 2013

2nd hand Narva maanteel

Heinäkuussa teimme ystäväni Åsan kanssa reissun Tallinnaan. Ja miten mahtavaa olikaan olla Åsan kanssa reissaamassa, sillä hän tiesi Tallinnan 2nd hand -tarjonnasta paljon enemmän kuin minä itse! Sain siis Åsalta tietooni paljon uusia paikkoja, jotka nykyään lukeutuvat ehdottomasti lemppareihin, mitä tulee shoppailuun täällä Tallinnassa. Nyt ajattelin jakaa vinkkiä kolmesta 2nd hand -kaupasta, jotka kaikki sijaitsevat Tallinnan keskustassa Narva maanteellä.


Riidepuu sijaitsee osoitteessa Narva mnt 6. Liike oli todella iso, ja kaikki myytävät tuotteet olivat pistetty todella kivasti järjestykseen. Vaatteet olivat rekeissä kooittain, samoin kuten kengät hyllyillänsä. Auttoi kummasti shoppailua, kun löysi haluamansa hieman helpommin. Kaupassa oli myös vintage -osasto, josta löytyi hieman villimpiä vaatekappaleita.
Minulle tarttui vaaleanpunainen maxihame 5€:lla mukaani. Käytin tuota kesällä todella paljon!Oranz sijaitsee aivan Riidepuun vieressä, samaisessa osoitteessa Narva mnt 6. Oranzin tarjonta on selvästi valikoidumpaa kuin tavallisesti 2nd hand -kaupoissa, ja sisäänottajat selvästikin arvostavat laatua. Kaverini löysi täältä ihanan, hyväkuntoisen ja kohtuuhintaisen ketunnahkaturkin!


Humana lieneekin monelle Tallinnassa liikkuneelle jo ennestään tuttu, ja niitä sijaitsee Tallinnassa useampikin. Narva maanteen putiikkihan löytyy siis osoitteesta Narva mnt 4. Humanahan on siitä aivan ihana ketju, että ainakin osa tuotosta menee hyväntekeväisyyteen. Humanoissa järjestetään usein poismyyntejä, jolloin vaatteet ja asusteet maksavat vain muutamia euroja kipale. Muutoin Humanat ovatkin mielestäni hieman ylihinnoiteltuja..
Onko muilla hyviä 2nd hand -vinkkejä Tallinnaan?

Nyt soi: Ed Sheeran - U.N.I.

4 kommenttia:

 1. Mullakin oli itseasiassa tiedossa vain tuo Humana, ihan sika kiva kun vinkkasit! Pakko käydä noissa Narva maanteella olevissa! (: Mä en myöskään ymmärrä miks Humanat ja Uffit hinnoittelee tuotteitaan tosi korkeelle välillä, siis oikeasti Humanassa oli myynnissä kerran 15 eurolla H&Mn käytetty toppi?! :D Mut sit ku siel on niitä euron päiviä jne niin ne on kyl hyviä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkään en tajuu miten ne hinnoittelee tuolla Humanoissa!! 15€ on suunnilleen mitä H&M:n topit uutena maksaa? :D Käy ihmeessä noissa katsastamassa josko löytyisi jotain :)

   Poista
 2. Terkkuja Tarttosta! Pakko kommentoida, koska kävin juurikin kaupungin molemmissa Humana-kaupoissa. Tänään oli sopivasti -30% kaikista tuotteista! Ylihinnoiteltua on, mutta joskus saattaa tehdä löytöjä.

  Täällä etelässäkin seurataan siis, mitä siellä pääkaupungissa tapahtuu, eli uusi lukija ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa kun siellä etelässäkin kiinnostaa mun tarinoinnit ja vinkit, tere tulemasta messiin siis! :) Ja jep, mäkin löysin kengät eurolla ja pariin otteeseen ihastellut kavereiden päällä heidän edullisia Humana -löytöjään, eli kyllä uskallan Humanaakin suositella ;) Kiitti kommentista!

   Poista