torstai 24. heinäkuuta 2014

Bollywood Terrass


Onko jollakin vielä edessään kesäreissu Tallinnaan? Toivottavasti on, täällä on nimittäin ollut ihanaa ja aurinkoista - Tallinna on tosiaankin parhaimmillaan kesällä. Sen huomaa esimerkiksi terasseista, joista esittelisin nyt yhden.


Aivan Rotermannin keskellä sijaitsee Bollywood -ravintolan terassi. Bollywood on intialainen ravintola vanhassa kaupungissa, mutta heidän ihana terassinsa sijaitsee tosiaankin Rotermannilla. Ja hyvä niin, sillä tälle terassille mahtuu mukavia säkkituoleja, pöytäfutis ja telkkari. Kyseessä on siis erittäin viihtyisä terde - jossa viihdyimme monta tuntia Emman kanssa.


Tallinnassa on jonkun verran intialaisia ravintoloita, ja Bollywood kuuluu ehdottomasti niiden parhaimmistoon. Bollywoodin Rotermannin terassi ei ole pelkästään juomista varten, vaan sieltäkin saa ruokaa. Otimme viimeksi paneer palak -annokset, joka on heittäen lempiannokseni Intian keittiöstä. 


Tilasimme vesikannuja varmaan kolme kappaletta (ne ovat täällä ilmaisia, jee!), söimme ja seurailimme laulujuhlien paraatia TV:stä. Telkkari on usein päällä tällä terassilla, ja esimerkiksi kaikki futiksen mm-ottelut näytettiin. Tämä olisi varmasti ollut mahtava kisastudio.


Suosittelen ehdottomasti Bollywoodin terassia, jos Rotermannilla shoppailu saa jalat väsyneiksi. Keksin vain yhden miinuksen terassille - hinnat. Tallinnassa ollaan tajuttu, että keskeisillä sijainneilla ihmiset maksavat ruoasta. Kaipa nuo hinnat siltikin tuntuvat Helsingissä asuville ihan kohtuullisilta, kuitenkin. Ja hei, intialaisen ruoan ystävät pysykää kuulolla vielä ainakin muutaman seuraavan postauksen ajan. Ajattelin esitellä uutuuden, mitä tulee Tallinnan intialaisiin ravintoloihin. Aivan superkiva rafla, ja vieläpä edullinen.


Oliko terassi tai itse Bollywoodin ravintola teille tuttu jo ennestään? Löytyykö jotakin mielipiteitä?

Nyt soi: Daughter - Tomorrow

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa kivalta paikalta, pitää laittaa mieleen jos vaikka tuolla kävisi kun seuraavan kerran joskus Tallinaan matkustan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti Reetta, kiitos siitä :) Toivottavasti pääset tänne ihanalle terdelle ja tänne ihanaan kaupunkiin pian! :)

      Poista