perjantai 25. heinäkuuta 2014

Itäinen Eurotrip


Ihanaa! Minulla alkoi eilen kahden ja puolen viikon loma. Väittäisin, että lomasuunnitelmani ovat aikalaisen perfectot… Lähden nimittäin kohta puoliin reppuni kanssa Tallinnan bussijaamalle, josta starttaa oma pikkuinen Eastern Eurotrippini! Ei siis lainkaan töitä, joulumainoksia, saatika koulua, stressiä, tai vastuuta muusta kuin omasta itsestäni kahteen viikkoon. Oikein harvinaista herkkua, tällainen kunnollinen kesäloma siis. 14 päivää, viisi maata ja pääkaupunkia, busseja ja yöjunia, hostelleja ja kulttuutrikohteita, aurinkoa ja rentoa hengailua. Ah, en malta odottaa!! Tulen varmasti räpsimään sadoittain (jos en tuhansittain) kuvia Itä-Euroopassa, joten postauksia tulee varmaan myös raapustettua tasaiseen tahtiin hostellien hengailutiloissa. Tulkaa siis tsekkailemaan sadekeleillä tai kuumien kesäpäivien päätteeksi mitä tänne AIT:hen kuuluu.


Nyt soi: Daughter - Amsterdam

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa reissua, kuulostaa jälleen kerran tosi hyvältä! :) Aletaan vaikka katsomaan niitä kielitunteja kun kotiudut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Joo aletaan! Mulla onkin muuten siitä asiaa, pistän sulle sähköpostia asap :)

   Poista
 2. Hauskaa matkaa! Meillä oli ihana Tsekki-Puola junailu ja ehdittiinpä tehdä sen jälkeen perinteinen automatka Latviaan Tallinnasta käsin.
  Seuraava matka onkin jo kuukauden kuluttua Bilbaoon kannustamaan Susi-jengiä. Matkahulluus ei parene...
  helleterveisin Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ulla! :) Matkahulluus on tuttu sairaus täälläkin. Tosi kiva kuulla, että ihanaa oli Tsekeissä ja Puolassa, ne ovat itselleni aivan uusia kohteita. Latviaan saavuin juuri, tämä on kyllä ihana maa. Hyvää matkaa Bilbaoaan, toivotaan, että Susilla onnistaa! :)

   Poista