lauantai 15. joulukuuta 2012

Cherie Ilusalong

Kävin laittamassa varpaankynsiini geelit Cherie Ilusalongissa. Taisi käydä tuuri, kynsitaiteilijani oli nimittäin erittäin mukava ja tulimme todella hyvin toimeen! Täällä olen kampaajilla ja muilla hoidoilla usein törmännyt sellaisiin tekijöihin, jotka eivät vahingossakaan päästä sanaa suustaan. Paljon kivempaa on mielestäni höpötellä kaikenlaista siinä hoidon lomassa;)


Nyt harmittaa, kun en ottanut kunnollista "before" kuvaa varpaistani. Ne olivat ihan kamalat! Olen harrastanut luistelua, joten luistimien jatkuvasta puristuksesta johtuen isovarpaankynteni ovat kasvaneet ihoon sisään, saaneet mustelmia, molemmat ovat irronneet kaksi kertaa.. Eli sanomattakin selvää, että ne olivat vähän kärsineen näköiset, ehkä saatte osviittaa tästä kuvasta.


En voinut uskoa, miten varpaani voivat nyt näyttää tältä. Ihan ihmisen varpailta siis! Tämä ihana kynsitekniikkonikin sanoi, että "nothing is impossible" :D Isovarpaankynnet rakennettiin uudestaan - omat vajaamittaiset kynteni leikattiin tasisiksi, ja alle laitettiin muotti. Muotin päälle siveltiin geeliä, ja uunin jälkeen muotit otettiin pois ja tadaa - kynteni olivat normaalin kynnen mittaiset! Kynsissä tosiaan oli niitä mustelmia, mutta ranskalainen manikyyri onnistui Camouflage -lakan avulla. Muut kynnet tehtiin gelishlakkauksella, eli ihan normaaliin tapaan - niissä kun ei ollut sen kummempia mullistuksia.


Voin siis ehdottoimasti suositella Cherie'tä, varsinkin niille, jotka minunlaillani kärsivät rumista kynsistä. Itsellenni tuli niin hyvä olo koko käynnistä ja lopputuloksesta! Tämä ilusalong löytyy vanhan kaupungin uumenista osoitteesta Lai 5. Ajankin voi helposti varata netistä. Vinkin paikasta sain itse Vilman blogista, sieltäkin voi siis lukea Cherie-kokemuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti