sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Swissôtel brunch


Jatketaan ruokajutuilla tänäänkin. Tänään jakoon tulisi vinkkiä brunssipaikasta Tallinnan keskustasta. Kyseessä on siis Swissôtellin brunssi, heidän Cafe Swississään hotellin kahdeksannessa kerroksessa. Brunssia tarjoillaan joka sunnuntai klo 12-14. Paikka on helppo löytää - Swissôtel on nimittäin toinen Tallinnan "pilvenpiirtäjistä".


Olin kuullut vain kehuja ja ylistyspuhetta tästä brunssipaikasta, joten olin tietysti hieman pettynyt;)! Asiaan vaikutti toki sekin, että luulin meneväni paljon rennompaan paikkaan, tämä oli nimittäin aika fiini. Brunssi oli muutenkin turhan lounasmainen, tai siis en itse hirveästi tykkää syödä sorsanfilettä ja perunapyreetä heti ensimmäisenä aamulla. Jatkaen eilistä kasvisruoka-touhotustani, suurin osa ruoista sisälsivät lihaa. Eli kasvissyöjien ei todellakaan kannatta tänne tulla, rahoillenne ette saa paljon vastinetta!


Tarjolla oli siis iso liuta kaikkia ruokaisia annoksia, ja sen lisäksi tuollaisia aivan superhienoja alkupala-tyyppisiä pikkupaloja, kuten tuo lautaseni yläkulmassa oleva hanhenmaksatötterö, ja nuo kalkkunaviipaleet tuolla läpinäkyvällä pikku lautasella. Ne olivat ehdottomasti parasta tässä brunssissa. Lisäksi oli salaattia, hedelmiä ja leipää, sekä jälkiruokapöytä. Ruoka oli ihan hyvää, mutta odotin kyllä enemmän.. Kuoharit tuotiin pöytään heti saavuttuamme ja kahvia sai pyytää. Kaikki tämä siis hintaan 22€. Mielestäni hinta-laatu suhde ei ollut kohdillaan.
Mainittakoon nyt, että olen tällainen wannabe kulinaristi, jolle ei näköjään enää kelpaa mikään :D Swissôtelin brunssi on kuitenkin hyvä juurikin sellaisille, jotka kaipaavat hieman luksusta sunnuntaiaamunsa, hyvää palvelua, ja Tallinnan skyline'in ihailua, näkymät olivat nimittäin hienot. Vessastakin oli napattava kuva, se vasta hieno olikin!!


En taida tänne ainakaan ihan heti tulla uudestaan, mutten tosiaankaan ole pahoillanikaan, että paikka tuli kokeiltua. Ihan hyvähän tämä oli, mutta uskon Tallinnasta löytyvän persoonallisempia ja itselleni mieluisimpia aamiaispaikkoja. Niistä sitten lisää kun ne ovat tulleet testattua!;) Swissôtel löytyy kuitenkin Stockmannin vierestä osoitteesta Tornimäe 3, jos joku kiinnostui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti