tiistai 4. joulukuuta 2012

Itaallane pasta


Eilen tein papu-retiisi pastaa italialaisen kastikkeen kanssa. Minulla oli jääkapissani papuja, jotka halusin syödä pois. Etsiskelin Pinterestistä erilaisia papureseptejä, ja tällä kertaa tämä resepti inspiroi eniten. Ensin reseptin retiisit ja majoneesi hämmensivät, varsinkaan kun en edes niistä retiiseistä hirveästi pidä. Maut kuitenkin sopivat hyvin yhteen ja taisipa retiisimielipiteeni muuttua. Ne ovat sittenkin todella hyviä, ja aika söpöjäkin. (...sanokaa nyt joku olevanne samaa mieltä, vai olenko minä vain häiriintynyt..?)


Reseptiin kuului "italian dressing"iä, josta en ollut ennen kuullutkaan. Googelttamalla löytyi kuitenkin helpon ja hyvän näköinen resepti. Valmis kastike oli kuin olikin hyvää, ja nyt sitä on onnekseni vielä jäljellä evässalaatteihinikin!

Pasta-annoksesta tuli kiva kesäinen olo näin kylmän talven keskelle, ja valmistuikin noin puolessa tunnissa. Suosittelen kokeilemaan!

Ihanalta kaveriltani saatu synttärilahja!! <3

Nyt pitäisi kirjoittaa antropologian esseetä, josta en nyt ole sitten yhtään innostunut. Muutenkin loppuviikko menee pitkälti kouluhommien parissa, mutta eiköhän sitä jotain jännää tule tehtyä, josta tulen sitten tännekin raportoimaan. Kamera tosin unohtui Suomeen, mutta eiköhän puhelimella otetuilla kuvilla pärjätä tämä viikko.

2 kommenttia: