keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Musi


Olimme poikaystäväni kanssa kaksivuotispäivämme kunniaksi ulkona syömässä täällä Tallinnassa. Ravintolana toimi vanhassa kaupungissa sijaitseva Musi, joka on muuten ihan täydellinen treffipaikka!;) Siellä on ihania isoja sohvia, hauskoja pieniä yksityiskohtia sisustuksessa, himmeä valaistus ja hyvää ruokaa ja viiniä.
Otimme alkuun juustolautasen jaettavaksi, pääruoaksi otin sinisimpukoita valkoviini-yrtti kastikkeessa ja Dennis tomaattikeittoa. Tomaattikeitto oli aivan taivaallista, kannattaa ehdottomasti ottaa sitä jos tuonne suuntaa. Simpukatkin olivat ihan hyviä, parempiakin ollaan tosin saatu. Juustolautaseen keksimme vaikka mitä parannettavaa, mutta ihan kelpoinen sekin kuitenkin oli. Leipä ansaitsee erityismaininnan, oli ihan tajuttoman hyvää ja tuoretta! Näiden lisäksi otimme kahdet viinilasit ja alkuun kuoharit, yhteishinnaksi tuli alle 50€.
Ravintolassa oli vain muutama pöytä, joissa kaikissa istua eri-ikäisiä pariskuntia:) Tunnelma oli siis kivan rauhallinen.Musi mainostaa itseään viiniravintolana, joten mekin luotimme tarjoilijan viinisuosituksiin. Se kannatti! Me olimme juustojen, keittojen ja simpukoiden jälkeen niin täynnä, ettemme jaksaneet jälkiruokaa. Menuun mukaan täältä saisi kuitenkin maailman parasta juustokakkua. Aika iso lupaus, pakko jättää sille ensi kerralla tilaa.Meillä oli aivan ihana ilta, voimme siis suositella muillekin Tallinnassa vuosipäivää viettäville tätä;) Ravintola löytyy Nigulisten kirkon vierestä, osoitteesta Niguliste 6.

2 kommenttia:

  1. eikä vitsi kuin ihanaa, onnea teille ihanat!! :) voi pelkästään toi nimi "Musi" kuulostaakin niin treffipaikalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ihana Joanna!:) Joo niinpä!! Se on suomeks pusu :D

      Poista