sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kaheksa

Sain Vilmalta haasteen kirjoittaa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni. Tässä tulee!

1. Tällä hetkellä viikkorytmini on niin epämääräistä, etten koskaan tiedä mikä päivä on. Meillä on luentoja ainoastaan maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Vapaa keskiviikko on siis hämmentävä ja torstai tuntuu perjantailta. Välillä lähden torstaisin Suomeen, toisinaan jään Tallinnaan. Suomessa ollessani käyn perjantaisin töissä. Tallinnassa menemme usein kavereiden kanssa keskellä viikkoa ulos. Nytkään ei tunnu yhtään sunnuntailta, lähinnä perjantailta tai lauantailta.  Säännöllisestä rytmistä ei siis ole tietoakaan, mutta eipä se minua häiritsekään.


2. Vaikka olen sukujuuriltani täysin suomalainen, näen itseni todella kansainvälisenä. Asuin ihan pienenä Amerikassa, jonka jälkeen kävin Suomessa ainoastaan kansainvälisiä kouluja. Olen matkustellut paljon ja käynyt kielikursseilla sun muilla leireillä Ranskassa, Englannissa ja Ruotsissa, sekä useassa maassa luistelukilpailuissa. Olen myös ollut kaksi viikkoa töissä Angolassa ja kesän 2011 Pariisissa. Puhun paljon kieliä - olen opiskellut yhteensä seitsemää kieltä ja enemmänkin itsenäisesti. Minulla asuu paljon ystäviä ulkomailla, joiden luona olen käynyt. Nytkin opiskelen Tallinnassa ja suunnitelmissa on lähteä vaihtoon.3. Minulla oli noin 14-vuotiaana vaihe, jolloin pukeuduin ainoastaan pinkkiin. Ihan totta, minulla saattoi olla kokopinkkejä asuja (ja usein olikin..)! Rippileirilläkin sain lempinimen "pinkki" ja samana vuonna "pinkki prinsessa" palkinnon luisteluvalmentajiltani.. Olin todellinen teinipissis. Voi huh huh niitä aikoja! :D4. Olen vähän outo loppukeväästä. Kun vesi on vielä kylmää, eikä ilmakaan vielä ole kovin lämmin, minulla tulee kova hinku uimaan. Tällasita on tapahtunut: olen hypäännyt vaatteet päällä mereen kun poikaystäväni ja hänen pikkuveljensä riitelivät kumpi heistä menee ensin kylmään veteen uimaan, juossut uimaan lenkin aikana (eli piti juosta vielä kotiin vaatteet märkinä..), yllyttänyt kaverini uimaan kanssani pelkät alusvaatteet päällä suht hiljaisella rannalla, hypännyt skumppapullon kanssa mereen ylioppilaskirjoitusten jälkeen...

Luokkamme kanssa 2009 ;)

5. Muutama vuosi sitten ystäväni oli allapäin ja pyysi minua kertomaan jonkun hauskan jutun. Yleensähän tuollaisissa tilanteissa menee ihan lukkoon eikä keksi mitään vähäänkään hauskaa. Tällä kertaa tosin kerroin jutun, joka vieläkin naurattaa kyseistä ystävääni. Ehkä se naurattaa teitäkin - ensimmäinen sähköpostiosoitteeni oli hunajapulu2005@hotmail.com ...... :D:D:D


6. Kirjoittelen tosi paljon, lähinnä päiväkirjajuttuja taikka jotain mietteitäni. Meillä on autotallissamme iso pahvilaatikko täynnä vanhoja päiväkirjojani. Niitä on tosi hauska lukea jälkeen päin! Kirjoitteluintoni olikin yksi suurimpia syitä blogin perustamiselle.


7. Mulla on tosi outo huumorin taju ja vedän jutut aina yli. Kun muut ovat jo unohtaneet mistä puhuttiin, Annina vieläkin nauraa puolituntia sitten kerrotuille vitseille. Välillä on tosi hankalaa hillitä itseäni uusien ihmisten kanssa! :D Onneksi on ystäviä, jotka ymmärtävät minua. Yksi juttu, joka tästä tulee mieleen on kun Pariisissa kielikurssillamme ollessamme imitoimme kaikkien metrotunnelissa olevien mainoksissa esiintyvien ihmisten asentoja ja ilmeitä. Tallensimme tietenkin kameralle kaikki nämä poseeraukset. Jep, olen täysi sekopää kun sille päälle ryhdyn!

Tämän tapaisia kuvia on about tuhat..
8. Olen aina elokuun lopusta saakka viihtynyt Tallinnassa todella hyvin, mutta nyt viime aikoina olen ihan uudella tasolla tykännyt asua siellä! Johtunee varmasti siitä, että olen lähiaikoina tutustunut kavereihini paljon enemmän ja meillä on todella hauskaa yhdessä. Pidän itse kaupungistakin enemmän ja enemmän koko ajan. Se on jotenkin astetta Helsinkiä rauhallisempi, mutta silti jännemän tuntuinen, kun tapahtuma on keskittynyt tiiviimmin.

Muutama päivä sitten vanhan kaupungin joulutorilla

4 kommenttia:

 1. ei vitsi tuli hyvä fiilis kun katoin tätä postausta:) oot kyllä annina ihana hunajapulu2005<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihana kommentti!!:D haha muistatko, taidettii keksii toi hunajapulu yhessä..:D ou nou !!

   Poista
  2. joo me keksittiin se yhessä, ja muistan et oli vuosi 2004 ja sanoin sulle et laita siihen 2005 nii ettei se "vanhene" saman tien ;) pus oot ihana!!

   Poista
  3. joo joo nii oliki lol!:D haha ihan paras:D pus!!

   Poista