tiistai 4. joulukuuta 2012

Viimase nädala


Maanantai taas, mikä ei kyllä ollenkaan harmita kun on niin kiva viikonloppu ja koko viimeviikko takanaan. On ollut paljon hauskaa tekemistä, minkä takia en ole edes ehtinyt ottaa paljon kuvia saatika sitten tulla kirjoittelemaan tänne blogiini.Viimeksi kirjoittelin tänne tiistaina, jolloin oli syntymäpäiväni. Synttäripäivä jatkui oikein kivoissa merkeissä - olin kutsunut tänne kavereitani syömään wrappejä ja muffinsseja ja juomaan boolia. Kylmästä tiistai-illasta huolimatta moni saapui paikalle ja tuli vieläpä jatkamaan iltaa kanssani vanhaan kaupunkiin. Oli ihan super hauska ilta, jota en ihan heti unohda.Tein avokado-persikka wrappejä, jotka olivat yllättävänkin hyviä. Tässä respeti, jos joku kiinnostui!

Keskiviikkona koko ranskan ryhmäni oli tarkoitus tavata Raatihuoneen torilla Vanhassa kaupungissa, mutta paikalle saapui minun lisäkseni opettaja ja toinen tyttö. Ajatuksena oli kuvata Tallinnasta elokuvaa, ja näin teimmekin ennen kuin kameran akku loppui. Suuntasimme kolmistaan sitten Vanhan kaupungin Kerhweider kuppilaan lämmittelemään.


Keskiviikko illalla kokoonnuimme vielä yhdelle kaverilleni syömään tortilloja ja pastaa, ja katselemaan mm näitä videoita:


Torstaina lähdin taas Suomeen viettämään viikonloppua, joka alkoi mukavissa merkeissä raclette-illallisella perheen kanssa ja myöhemmin Dennistä nähden.Perjantaina menin Stockalle shoppailemaan ja treffasin äidin alakerran herkun Meals'issä tapaksille. Loppu päivä menikin valmistellessa lauantain synttärijuhliini!


Lauantaina vanhempani lähtivät bileitteni ajaksi Tallinnaan, tehtiin kämpän vaihto ;) He kävivät KUMUssa ja syömässä pariin otteeseen ja yöpyivät täällä luonani, sillä aikaa kun me juhlimme kavereitteni kanssa kotonamme.

Tervetulijaistoivotukset odottivat vanhempiani keittiössäni
...ja minua odotti kiitoslahja palatessani!

Launtaiset bileet onnistuivat myös todella hyvin. Oli niin kiva nähdä kaikki kavereitani, joista odotankin saavani vieraitani tänne Tallinnaan sitten seuraavaksi!!

Birthday flowers
Tämäkin viikko sai muuten tosi kivan alun. Olimme kaverini kanssa katsomassa Twilightia ja kahvittelemassa. Ei ole muuten lainkaan huono idea käydä leffassa jos on täällä Tallinnassa pidemmän aikaa, se kun on paljon halvempaa kuin Suomessa.

2 kommenttia:

  1. aw ihana toi mitä olit jättäny sun vanhemmille ja ne sulle, just tollasia pieniä asioita pitäis elämässä olla aina :)

    VastaaPoista