tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lõhe avokaadosalsaga


Tällaista kokkailimme tyttöjeni kanssa viime viikolla! Lohta avokadosalsan, halloumin ja salaatin kera. Lohiannoksemme onnistuivat aivan täydellisesti ja olivat juurikin niin superherkullisia kuin mitä kuvatkin kertovat. Emme muuta puhuneet koko ruokailun aikana kuin "namm tää on niin hyvää" !!! ;)


Raaka-aineista löytyi meidän kaikkien lemppareita: lohta, avokadoa ja halloumia. Omiin suosikkeihin kuuluu noiden lisäksi vielä ehdottomasti myös tuore korianteti, punasipuli, mustapippuri ja chili. Sanomattakin selvää siis, että maut toimivat hyvin yhdessä - lime toi avokadosalsaan raikkautta ja puolikas chilipippuri (ilman siemeniä!) toi juuri sopivasti tulisuutta. Loheen hierottiin ihana maustemiksi, johon tuli mm. paprikahiutaleita, jauhettua korianteria sekä mustapippuria.


Reseptin nappasimme Pinterest-arkistoistani, ja se löytyy TÄÄLTÄ. Salaatti ja halloumi oli oma lisäyksemme, mutta eipä niissä mitään sen kummempaa ollut kun paistaa halloumia ja salaattisiemenmiksiä pannulla, ja heittää ne kurkkukuutioiden ja tuoreen salaatin kanssa lautaselle. Lohi ja avokadosalsakin valmistuivat todella helposti, joten suosittelen vaikka ihan kaikkia testaamaan tämän reseptin!


Nyt soi: Jackie Onassis - It Goes (Uh Oh)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti