torstai 25. huhtikuuta 2013

Throwback Thursday 20130425

Intoilin jo toissapäivänä pian vietettävästä vapusta, joten nyt ajattelin Throwback Thursdayn kunniaksi jakaa muistojani edellisistä vapuista!:)

Vappupäivää olen viettänyt aina perheeni ja perhetuttujeni kanssa saman kaavan mukaisesti, ihan niin pitkälle kun muistan. Aamulla keräämme suuren porukkamme kokoon brunssille Ullanlinnanmäelle, jossa meillä on ollut jo useamman vuoden samalla paikalla leirimme. Tarjolla on perinteiset vappuherkkumme, joista omat suosikkini ovat skumppa, erilaiset juustot, mansikat, mutakakku ja yhden huippukokkimme suoraan uunista tullut höyryävä tomaatti-mozzarella piirakka. Brunssin jälkeen suuntaamme vaihtamaan vaattet pikaisesti esimerkiksi äidin toimistoon tai minne ikinä pääsemmekään minäkin vuonna keskustassa, sillä seuraava etappi on Kalastajantorppa, jossa syömmä vähän lisää saman mahtavan porukan kanssa. Hyvän ajan torpalla vietettyämme on aika siirtyä jonnekin jatkoille, tai vaihtoehtoisesti ihan vaan kotiin jos puhti on jo poissa siinä vaiheessa. Tässä päivässä on joka vuosi se sama, iloinen ja kepeä kevättunnelma!


Vappuaattoon ei taasen liity noin vahvoja perinteitä. Pienenä vietin vappuaattoa luonnollisesti vanhempieni ja yleensä myös joidenkin perhetuttujemme kanssa, mutta teini-ikäisenä juhlimme vappuaattoa kavereiden kanssa. Kavereiden kanssa aattoa vietettiin mm. Kaivopuistossa satojen muiden pk-seutulaisten teini tavoin, mutta pidimme myös omia juhlintojamme. Itse järjestetyistä juhlista tulee päällimmäisenä mieleen kaverini järjestämät juhlat kotonaan Kirkkonummella, niissä oli aina todella hauskaa.

Tänä vuonna vappu tulee hieman poikkeamaan normaalista. Vaikka minulla on ollut joka vuosi aivan huippuhauskat vaput tämän totutun kaavan mukaan, uskon että tästäkin vapusta tulee aivan mieletön:)

Nyt soi: Blonde Redhead - 23

4 kommenttia:

 1. Heippa, "hiljainen" lukija ilmoittautuu :) Blogissani on sinulle haaste. Toivottavasti tykkäät ja ehdit jossain vaiheessa vastailla. T. Ida myöskin Tallinnasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellou Ida, kiva, kun ilmottauduit! Kävin kattomassa sun blogia, ja olipa kiva lueskella toista Tallinna-blogia! Liityn ehdottomasti puolestani sun lukijakuntaan.:) Kiitoksia myös haasteesta, vastailen tosi mieluusti siihen tässä piakoin!

   Poista
 2. vitsi tää sun blogis on kyl ihana<3 tykästyin tähän heti kun tänne tulin! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaa, ihana kommentti! <3 Kiitos paljon, sait mut todella iloiseksi :)

   Poista