tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kevad on käes


1. Ihana mango-banaani-kiivi-mansikka hedelmäsalaatti, nams! 2. Olisiko kivat kesäksi? ;) 3. Valmistautumassa iltaan.. 4. Raatihuoneen torilla käynnistyi terassikausi, selvä kevään merkki.


1. Kaverini houstaama open mic Mad Murphy's baarissa. 2. Vous Dansez? -tapahtuma Von Krahlissa 3. & 4. Koulutyöt eivät inspanneet, lauloin mieluummin Rihannan Stay'tä siihen asti kun pelkäsin jo aivan liikaa naapureiden tulevan valittamaan hoilotuksesta.

*

Tervist! Mm. näissä meiningeissä on muutamat viime päivät kuluneet. Eli paljon rentoa hengailua kavereiden kanssa, shoppaillessa ja herkutellessa, mutta aivan liian vähän koulutöiden tekemistä.. Lopputuloksena kova stressi huomisesta seminaarista, johon en ole vielä kunnolla valmistautunut.. Onneksi on vielä koko ilta aikaa ;) Olen myös ollut aivan innoissani kevätsäistä, joita täällä Tallinnassa on ainakin riittänyt. Jopa sadekuurot ovat tuntuneet virkistäviltä noiden iki-lumikinoksien jälkeen! Ylihuomenna laivannokka osoittaa Suomeen päin, tiedossa on viikonloppu työjuttujen, saleilun, kavereiden näkemisen, serkun 6-vuotissynttäreiden ja tietystikin poikaystävän kanssa. Can't wait!

Hyvää kevättä ja viikonlopun odotusta teillekin! :)

4 kommenttia:

 1. keväd on käes - ihana sanonta!!;D

  ihana postaus muutenkin, tykkäsin:)
  kiikutitko kotiin noi kakkos kuvan kenkulit?? aivan täydelliset nimittäin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooii kiitos ihana Vilma! <3 Kenkiä en oo vielä ostanut, voisin hyvin kyllä;D

   Poista
 2. Heips! Muutan syksyllä tallinnaan opiskelemaan ja kysyisin, että mikä on mielestäsi hyvä paikka asua? Kouluni sijaitsee kauempana joten keskustan alueelta kämppää etsisin. Paljon on tarjolla hyviä asuntoja pöhja pst uusista taloista, mutta sijainti mietityttää. Mitä olet niistä mieltä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Põhja puiestee on Kalamajassa, aivan vanhan kaupungin laidalla- joten ainakin aika trendikäs sijainti;) Mulla asuu kaveria aivan tuota katua lähellä, ja enpä ole heidän suunniltaan kuullut sen kummempaa valitusta sijainnista. Muutoinkin vaikuttaa ihan hyvältä alueelta, jossa olen nähnyt paljon esim. lapsiperheitä. Eli varmasti ihan kelpo paikka.

   Itse en enää vuoden kokemuksen jälkeen etsisi kämppää varmaan muualta kuin Kesklinn -alueelta, ja unelmasijainti olisi Rotermanni kvartaal!:)

   Poista