maanantai 8. huhtikuuta 2013

Valus


1. & 2. Viime viikko meni suurimmin osin näissä meinegeissä: sängyn pohjalla kipeänä.. Jep, oli siis melko tylsää ja levotonta.. Kannatti kuitenkin ottaa rauhassa ja popsia noita lääkkeitäkin, sillä nyt tunnen itseni taas terveeksi ja todella energiseksi! Odotan tätä viikkoa, kuntoiluun rauhallista palaamista, jopa kouluakin.


1. Mamin kokkailua, kun isovelikin oli kotona käymässä. 2. Kipeilyn lomassa kävin kavereideni kanssa lähi-Vapianossani. Tilaukseen meni mikäs muukaan kuin kuuma keitto.. 3. Meidän olohuoneessamme on jo kevät:) 4. Vuoden toiset mansikat!


1. Takatalvi iski, ja kunnolla.. 2. Öinen Helsinki Tallink M/S Starin kannelta katsottuna. 3. Myöhässä vietetyltä pääsiäisdinneriltä, jossa oli kiva nähdä isovanhempia ja serkkuja:) 4. Aamiaista Rautatieaseman Picnicissä klo 7:30 ennen töihin lähtöä.

*

On tosiaankin ihanaa olla taas terveenä ja tuntea itsensä näin energiseksi pitkän ajan jälkeen:) Palasin aikaisin tänä aamuna Tallinnaan, vain tullakseni koululle toteamaan luennon olevan peruttu.! Eipä voi mitään, ja minulla on kuitenkin sellainen kiva tunne, että viikosta ja viikonlopusta tulee kiva taas täällä Tallinnassa! :)

Nyt soi: Ayo - And It's Supposed To Be Love

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Onnittelut!

  Blogiasi on ehdotettu Supersaver Travel Blog Awards -kilpailuun! Supersaver on yksi johtavista online-matkatoimistoista Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

  Supersaver Travel Blog Awards on kilpailu, jossa valitaan äänestyksen perusteella parhaat matkablogit kolmesta eri kategoriasta: Paras matkablogi, Paras Aasia-blogi ja Paras valokuvablogi. Blogisi on nimetty Paras valokuvablogi-kategoriaan Supersaver Travel Blog Awardseissa.

  Varmista, että lukijasi tietävät voivansa ehdottaa blogiasi useita kertoja. Mitä enemmän nimeämisiä blogisi saa, sitä suurempi on sen mahdollisuus päästä finaaliin! Voit lisätä blogiisi kilpailutunnuksen, jonka avulla lukijoidesi on helppo ehdottaa ja äänestää sinua. Kilpailutunnus on ladattavissa sivustolta http://www.supersaver.fi/kilpailu/blog-awards/valokuvablogi.

  Kunniamaininnan lisäksi BoDTM - Books on Demand tarjoaa kaikkien kategorioiden voittajille mahdollisuuden julkaista bloginsa kirjana! Lisätietoa palkinnosta saat alla olevista linkeistä.

  http://www.supersaver.fi/kilpailu/blog-awards/books-on-demand

  http://www.bod.fi/

  Voit lukea lisää Travel Blog Awards -kilpailusta sivustoltamme: http://www.supersaver.fi/kilpailu/blog-awards

  Toivottavasti blogisi saa paljon ääniä!

  Onnea matkaan!

  Ystävällisin terveisin
  Janita
  Supersaver

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta Janita, tulinpas hyvälle mielelle tästä :)

   Poista