maanantai 29. huhtikuuta 2013

Järgimine peatus


1. Matkalla kavereilleni, viikonlopun ensimmäsiin juhliin. 2. Tärkeitä muistoja. 3. Kaupassa olen aivan heikkona tuoreisiin marjoihin.. 4. Froyoa raparperikastikkeen ja mansikoiden kera, vähän alkupalaa kun odottelin kavereitani dinnerille ;)


5. Aliens Brain -shotteja tytsyjen kanssa, tietysti lempparibaarissamme Red Emperorissa! 6. Lauantaina kävelin kaksi tuntia ympäriämpäri Kalamajaa, ja tykästyin alueeseen entisestään. 7. Old Amsterdam juustoa ja viime syksyn kirsikkahilloa. 8. Hyperi päällä..


9. Tänään päätin tehdä oikein kunnon treenin salilla, ja nyt on ihan superolo. <3 10. Megafeili mikrobrownien kanssa, mutta ei sitä kokonaan poiskaan voinut heittää ;) 11. Tuoreiden marjojen lisäksi kaupassa on helppo innostua myös kevään ensimmäisitä parsoista. 12. Ihana ystävä!

*

Tässä kuvapommia viimeviikolta, jonka vietin täällä Tallinnassa. Nyt pitääkin kiirehtiä joogailemaan ja siitä kotiin pakkailemaan, sillä huomenna hyppään aikaisen aamulaivan kyytiin. Seuraavana stoppina Helsinki ja vappu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti