torstai 18. huhtikuuta 2013

Maxi seelik


Ostin maksihameen! :) Tiedättekö sellaisia vaatteita, jotka ovat heti ensisovituksella jo niin istuvia ja kivan näköisiä, ja näin ollen tuntuvat vain niin omilta? Tämän maksin kanssa kävi juurikin niin. Mietiskelin ostopäätöstä kuitenkin vielä viikon verran siitä ensisovituksesta, mutta lopulta marssin takaisin Viru keskuksen Reservediin ja hamonen lähti mukaan 17 euron hintaan.

Nyt olen kesää ajatellen mietiskellyt erilaisia tapoja yhdistellä tätä, ja uskoisin hameen muokkautuvan sukkahousujen kanssa hyvin myös syyskäyttöön. Nuo omat kuvani ovat lähinnä omaa pohdintaani siitä, mitkä olemassa olevista yläosistani käy uuden hameen kanssa. Kertokaa ihmeessä mielipiteenne - sopivatko nuo paidat hameen kanssa yhteen vai ollaanko me tyylisilmäni kanssa menty ihan metsään? Alla taas on väsäilemäni kollaasi, jossa on mielestäni aivan täydellisiä maksi-asuja! Kaikki kuvat on Pinterestistä peräisin :)


Nyt soi: Susanne Sundfør - White Foxes

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten kiva! Kaikki yhdistelmät toimii musta hyvin, mutta toi valkonen paita on musta ehdottomasti paras. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo ihana kommentti, kiitos paljon Emma!(: valkoinen taitaa olla munkin lemppari!

   Poista
 2. Minä olen etsiskellyt täydellistä maksihametta jo ptikään, mutta vielä ei ole sopivaa löytynyt kohdalle. Ehkä vielä tänä kesänä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh!:/ Mutta ei siinä mitään, tsemppiä etsiskelyihin!:)

   Poista