sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Till & Kummel


Kävin viime viikolla ehdottomasti mainitsimisen arvoisessa raflassa - nimittäin Till & Kummelissa. Olimme aluksi ajattelleet veljeni kanssa menevämme syömään intialaista, mutta kun ystäväni ja hänen äitinsä soittivat ja kertoivat olevan Till & Kummelissa, vaihtui meidänkin suuntamme tuota pikaan. Olin kuullut paljon hyvää kyseisestä ravintolasta, ja pääsihän se myös tämän vuotiseen listaukseen Viron 50 parhaasta ravintolasta.Till & Kummel ei pettänyt odotuksiani - ruoka oli todella, todella hyvää. Otin kesäisen kasvissekoituksen jogurtti-kurkkukastikkeella, jossa oli perunaa, punasipulia, papuja ja kanttarelleja, sekä ihania Forte Speciale -juustolastuja kruunamassa kokonaisuuden. Kaikki maut sopivat niin ihanasti yhteen, ja oli pakko syödä koko valtava annos, vaikka olinkin jo puolessa välissä aivan täpötäynnä. Annos ei maksanut kuin 7€,  eli mielestäni todella hyvä hinta-laatusuhde. 


Muutkin olivat enemmän kuin tyytyväisiä illan ravintolaan ja koko iltaan. Joukkiomme mamman jälkkärijäde näytti suussasulavalta, samoin kuten ystäväni hampurilainen. Kuvassa veljeni sianlihafilee leipä, joka upposi hyvin sekin.Till & Kummel sijaitsee Vanhan kaupungin pohjoislaidalla, hieman hiljaisemmalla kadulla. Koko ravintolan tunnelmakin oli harmoninen ja rauhallinen, ja voin kertoa, että tämmöisiä rauhallisempia ravintoloita on hieman harvaksi Vanhassa kaupungissa. Joten jo ihan sen takia Till & Kummel nousi yhdeksi lemppareikseni Vanhan kaupungin ravintoloista.


Jos joku siellä pohdiskelee, että missä sitä söisi Tallinnan Vanhassa kaupungissa, niin ottakaa Till & Kummel varteen otettavaksi vaihtoehdoksi! :) Osoite Nunne 7. 


Nyt soi: Jack Johnson - Good People

3 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos ravintolajutuista, löytyi monta vierailemisen arvoista ravintolaa tulevaa Tallinnan reissua ajatellen! :)

  Jään seurailemaan blogiasi, kirjoitat hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon kivasta kommentista, se pisti hymyilyttämään!:) Tere tulemast seurailemaan!!:)

   Poista
  2. Kiitoksia paljon kivasta kommentista, se pisti hymyilyttämään!:) Tere tulemast seurailemaan!!:)

   Poista