torstai 27. kesäkuuta 2013

Bosco

Huomenta kaikille! Vielä tänään olisi yksi vinkki tarjottavana viime viikkoiselta Barcelonan reissultani. Toivon todella, että joku hyötyisi näistä. Nyt ovat Tallinna-aiheet olleet vähässä, mutta ei syytä huoleen, niitäkin on pian tulossa lisää! :)


Viimeisenä päivänäni Barcelonassa yritin etsiä jotakin mukavaa lounaspaikkaa. Halusin sen olevan ihmisten läheisyydessä, muttei kaikista vilkkaimmallakaan kadulla. En myöskään halunnut sen olevan missään aivan syrjässä, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla. Arvatkaa vaan miten hankalaa tämmöisen paikan löytäminen suurkaupungissa voikaan olla? :D Luovutin jo unelmieni ravintolan etsimistä, mutta juuri silloin eteeni osui Bosco.


Bosco oli juuri mitä etsin. Rauhallinen ympäristö, muttei kuitenkaan tuntenut olevan eristyksessäkään. Terassille paistoi aurinko ja olin jo erittäin tyytyväinen ravintolaan ennen kuin olin nähnyt koko ruokalistaakaan.


Eikä ruokalistakaan pettänyt. Lounasaikaan oli tarjolla alku-, pää- ja jälkiruokakombo, johon sisältyi myös juoma. Kaikki tämä maksoi ainoastaan 12€. Pitkään venyneen illan ja aamiaisen skippaamisen takia ajatus isosta lounaasta tuntui erittäin mieluisalta.


Alkuun tilasin tartar-lohta guocamolen kera, joka osoittautui todella hyväksi valinnaksi. Pääruoaksi otin turskaa friteerattujen munakoisojen kera. Tykkäsin annoksen ideasta, mutta se oli harmittavan mauton. Onneksi hyvä valkkarini pelasti annoksen ;) Jälkkäriksi sain mansikoita, jotka toimivat mielestäni ehkä parhaana mahdollisena kesäaterioiden päätöksenä!


Voin siis lämpimästi suositella Boscoa lounaspaikaksi Barcelonassa, vaikka tuo pääruoka olikin pienoinen pettymys. Ravintola löytyy Barri Gòticosta osoitteesta Carrer dels Capellans 9.

Nyt soi: Battleships - Coming Back To You 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti