sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Imelik tunne

Hei vaan kaikille ja hyvää sunnuntaita! :) Minulla on nyt kolme päivää vapaata kesätöistäni, joten ajattelin käyttää ajan hyväkseni ja lähteä Tallinnaan ystäviäni moikkailemaan. Tällä hetkellä olen laivassa, ja minulle on todella outo olo. Yleensä teen laivassa kouluhommia tai muuten vain valmistaudun henkisesti tulevaan kouluviikkoon, mutta nyt minulla ei ole mitään mitä pitäisi tehdä Tallinnassa. Kivaa!:) Loppuun lähtee kuvia viimeisiltä päiviltäni Tallinnasta, jolloin vietin mitä parhaimpia alkukesän hetkiä!


1. Yksi Tallinnan parhaista ihmisistä.. 2. ..ja toinenkin! 3. Ehkä kolmaskin? Haha :D 4. Vanhassa kaupungissa sijaitseva valokuvamuseo, tuolla on ehdottomasti käytävä.


1. Linnahallin katolla. Kannattaa ehdottomasti käydä illansuussa tuolla ihailemassa kauniita maisemia ja auringonlaskua. 2. Yhden parhaan ystäväni viimeinen ilta Tallinnassa. Herra lähteekin sitten koko ensi vuodeksi vaihtoon :(. Olemme muuten Levist Väljas -nimisessä baarissa, jota en suosittele kenellekkän :D. Ajattelin muuten tehdä postausta Tallinnan yöelämästä tässä ihan lähipäivinä, olisiko kenelläkään kiinnostusta sellaiselle? 3. & 4. Ihana ystäväni tuli moikkaamaan minua Tallinnaan, ja käynti perustui pitkälti syömisestä ja shoppailusta. Ensiksi kanatagliatellea Kaerajaanin terassilta, ja jälkkäriksi haettiin jääjogurtit Viru Keskuksen Yo!Yogurtista. Ihanaa, että sain ystäväni luokseni edes päiväksi :)

Nyt soi: Florence + The Machine - Bird Song

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Testataanpa taas, josko kommentointi tällä kertaa onnistuisi... Kommentit on aiemmin vaan kadonneet jonnekin.

  Kiva lukea blogiasi ja erityisen kivaa on, kun viitsit kuvata niin paljon ja laitaa niitä tännekin. =)

  Olen itse asunut Tallinnassa vuoden verran pari vuotta sitten. Nyt asustelen Venäjällä Pietarissa, mutta edelleen aina välillä kaipaan takaisin Tallinnaan. Siinä kaupungissa on vaan jotain niin mystistä ja vetovoimaista. =)

  Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

  terveisin Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tere Susanna! kiva, että kommenttisi saapui tällä kertaa perille asti. Sait mut aika iloiseksi, kiitos siitä!:) Olen aivan samaa mieltä, Tallinnassa on nimenomaan jotakin mystistä ja kiehtovaa:) Hyvää kesää Pietariinkin, ja tule ihmeessä uudestaan muistelemaan Tallinnan aikojasi blogini kautta!!:)

   Poista
  2. Kiitos, käyn varmaan blogissasi jatkossakin! =)

   Susanna

   Poista