maanantai 24. kesäkuuta 2013

Home on Earth


Viime viikolla olin matkalla Barcelonassa, ja moni onkin ihmetellyt miksi lähdin sinne aivan yksikseni. Syitä yksin matkusteluun on kaksi. Ensinnäkin viihdyn yksikseni ja nautin siitä, että voin tehdä juuri sitä, mitä milläkin hetkellä haluan. Toinen syy on se, ettei aikani käy edes yksin uudessa maassa ollessani yksinäiseksi, sillä tutustun uusiin ihmisiin todella helposti. Näin kävi jo lentokentällä, kun tutustuin todella mukavaan suomalaisnaiseen, joka oli Barcelonassa työmatkalla.Nainen on ammatiltaan valokuvaaja, ja oli Barcelonan vaihto-oppilasvuodellansa tutustunut paikallisiin taiteilijakollegoihin. Eräs näistä hänen entisistä taitelijatutuistaan onkin nyt pistänyt pystyyn Home on Earth -nimisen sisustus- ja pientavaraliikkeen, jota tämän uuden ystäväni oli tarkoitus mennä kuvaamaan.

  

Uusi ystäväni tietysti kertoi minulle kaiken Home on Earthistä, ja kehoitti minua pistäytymään siellä joku päivä. Home on Earthissä myydään siis lähinnä sisustustavaroita ja vauvan vaatteita, sun muuta pikku sälää. Kaikki tavara oli mielettömän kaunista, ja mikä parasta - eettisesti tuotettua. Omistaja käy itse kehitysmaissa tekemässä tavaratilauksiaan ja takaa, että tuotteiden valmistajat saavat työstään reilut korvaukset.
Itse ihastuin Home on Earthin tarjonnassa eniten kaikennäköisiin suuriin kulhoihin, kaktuksiin ja tietystikin näin ruoan ystävänä suklaisiin ja teelajeihin. Ja jos minulla olisi vaikkapa kummityttö, olisi hän varmasti saanut tuliaisiksi yhden noista yllä näkyvistä ihastuttavista uimapuvuista. Niin suloisia!!Home on Earth oli kokonaisuudessaan todella ihastuttava putiikki, jonne kehoitan kaikkia Barcelonaan matkaavia pistäytymään. Samalla reissulla voi vaikkapa pistäytyä myös tien toisella puolella olevassa Humanassa, joka on hyväntekeväisyyteen lahjoittava secondhand -vaatekauppa. Kaupat löytyvät aivan Barcelonan keskustasta, ja Home on Earthin osoite on Carrer de l'Hospital 76.


Nyt soi: The Strokes - Tap Out

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti