tiistai 25. kesäkuuta 2013

Mercat de La Boqueria


Viime viikkoisella Barcelonan matkallani nautin ehkäpä eniten Mercat de La Boqueria -kauppahallissa kiertelystä. Ruokafriikiltä taas vaan terveiset! :) 


Kauppahalliin löysin yhden suosikkiblogini, OC Julian, ansiosta. Toisaalta, olisin varmaankin löytänyt perille ihan ominkin neuvoin, sillä La Boquerian sijaitsi aivan Barcelonan pääkadun, La Ramblasin, varrella. Sijainti oli siis erittäin kätevä, ja uskon jokaisen halukkaan löytävän sinne vaivatta.


Kauppahalli oli täynnä kaikkea ihanaa, jota oli ilo ihan vain katsellakin. Löytyi kaikkea lihasta mereneläviin, tuoreista hedelmistä smoothie'eihin, suklaasta pähkinöihin ja mausteista juustoihin. Teki mieli ostaa kaikki mitä näin ja mennä kokkailemaan hostellini pikkuruiseen keittiöön. Tyydyin tällä kertaa kuitenkin vain ranta piknikiin, josta jo kirjoittelinkin tässä postauksessa.


Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse kokkailla itse taikka edes raahata ostettuja eväitä rannalle asti, sillä kauppahallista löytyi useita pikku ravintoloitakin. Olisi kyllä ollut niin ihanaa jäädä kauppahallin vilinän keskelle katselemaan kun joku paistaa ihania mereneläviä lounaakseni, mutta jäipä jotain odotettavaa ensi reissullekin. Ja ranta piknikini toimi erittäin kivasti sekin!Rakastan kaikenlaisia smoothieja, ja niitä oli kauppahallissa aivan tajuttomin määrin. Päätin valinnan vaikeuksien ahdistamana ottaa kaikista eksoottisimman hedelmäkombon, joten päädyin pitahaya-kookos smoothiehin. Hyvää oli! :)

Kauppahallia kierrellessäni unelmoin Barcelonan keskustassa asumisesta, ja siitä, että voisin ostaa kaikki ruokani tuosta ihanasta kauppahallista. Eli sanomattakin selvää, että suosittelen kaikille Barcelonaan matkaaville ruokafriikeille Mercat de La Boqueriaa! Osoite on Rambla 91.


Nyt soi: Mumford & Sons - Lover Of The Light

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti