sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Buenas Migas


Nyt kun olen kotiutunut juhannusriennoiltani, voisin palata Barcelona-aiheiden pariin. Sain jo ennen lähtöäni todella kivan ravintolavinkin ystävältäni, joka on ollut Erasmus-vaihdossa Barcelonassa. Hän vinkkasi minulle Buenas Migas -ravintolaketjusta, joita löytyy useampikin kappale ympäri Barcelonaa.



Buenas Migasin tarjonta oli monipuolista ja hinnat kohtuullisia. Ketjun nettisivuilla kerrotaan paikan soveltuvan niin aamiaiselle, lounaalle, välipalalle kuin illallisellekin, mutta itse testasin yhtä kuppilaa vain lounasaikaan. Ja sen käynnin perusteella voin enemmän kuin mieluusti suositella Buenas Migasia lounaspaikaksi! Tarjolla oli toinen toistaan ihanempia lounasvaihtoehtoja, kuten esimerkiksi focaccioita, salaatteja, jogurtteja ja sandwichejä. Kaikki annokset olivat tuoreista raaka-aineista valmistettuja ja erittäin herkullisen näköisiä.



Omalle lounaslautaselleni valikoitui todella paljon ruokaa - vihreä salaatti ja kasvisfocaccia. Luulin focaccian olevan vain pikkuinen viipale, mutta se olikin tuommoinen jättimäinen. Söin siis varmaan vain puolet koko tilauksestani, mutta eipä se maksanutkaan kuin vaivaiset 9€. Ja oli muuten todella hyvää - erityisesti tuo focaccia, jossa oli kirsikkatomaatteja, paprikaa, oliiveja, mozzarellaa ja päällä kasa pinaattia balsamico-kastikkeen kera.



Kuppilassa oli myös hauska maustepöytä, jossa sai maustaa salaattiaan tai muita ruokiaan erilaisilla oliiviöljyillä, ottaa hilloa leivän kylkijäiseksi tai maustaa annoksiaan erilaisilla suolilla, pippureilla ja oreganoilla.



Voin siis ehdottomasti laittaa tämän ystäväni jakaman Barcelona-vinkin vielä eteenpäin. Kuten jo mainitsinkin, Buenas Migaseja löytyy ympäri Barcelonaa, ja aiemmin linkkaamaltani nettisivuilta löytää tarkat osoitteet. Suosittelen lämpimästi! :)


Nyt soi: The Strokes - Machu Picchu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti