torstai 20. kesäkuuta 2013

Adeu i gràcies

Jalkani varmaankin irtisanovat itsensä kohta - niin paljon olen niitä käyttänyt. Mieliala on tosin tällä hetkellä huipussaan - niin hyvä reissu on minulla ollut. Olen rakastunut Barcelonaan täysin, tavannut uusia ihmisiä ympäri maailman, syönyt ihanaa ruokaa ja nähnyt ja oppinut paljon. Kohta pitäisi lähteä lentokentälle, mutten vielä ollenkaan haluaisi jättää tätä kaupunkia. Onneksi kotona kuitenkin odottaa kivaa tekemistä, nimittäin juhannuksen viettoa. Kuinka muuten voi jo olla juhannus, vastahan sitä oltiin Karibialla uutta vuotta juhlistamassa...


Barcelonan ranta-alueelta. Ihana paikka.


Eilinen pub crawl oli todella hauska, tapasin niin paljon kivoja ihmisiä ja juhlimme oikein kunnolla! :D


Suomi Barcelonassa #2.


Rambla del Mar -sillan päädyssä on mitä ihanimman näköinen ostoskeskus. En ole todellakaan ostoskeskus -tyyppiä, mutta tuo oli niin hieno: moderni ja tyylikäs rakennus meren saartamana.


En nyt kuollaksenikaan muista mikä tuon kirkon nimi oli taikka missä se sijaitsee, mutta tuolla lasilla oli aika kaamea tarina. Se on kerran tippunut suoraan kirkon viereiselle aukiolle, tappaen satakunnan ihmisiä. :(


Tykkäsin näistä vaatteista, mutta jäivät vielä toistaiseksi TopShopin henkareille. Olisiko pitänyt kotiuttaa? ;)


Los Caracoles on ravintola, joka on ehdottomasti testattava ensi kerralla Barcelonaan tullessani! Minulle jäi todella paljon tekemättä kaikkea, jota aion tehdä ensi kerrallani täällä. En vain ollenkaan tiedä milloin se on, kun maailmassa on niin monta muutakin paikkaa, jossa haluaisin käydä!

Nyt on lähdettävä, jos haluan vielä ehtiä ostaa viimeisen jätskin täältä. Välimeren alueella on aina niin ihanaa jäätelöä, voittaa kyllä meidän Valio -kiskamme 6-0. Adios, palaillaan Suomesta käsin!

Nyt soi: Alice Airbuzz  - Little Saturday

2 kommenttia: