torstai 6. kesäkuuta 2013

F-Hoones emaga

Viime sunnuntai oli ihan huippu, sillä äitini oli käymässä täällä Tallinnassa. Äiti halusi ehdottomasti käydä syömässä F-Hooneessa, joka on minun lemppariravintolani Tallinnassa.


F-Hooneeseen löysin ensimmäisen kerran aivan vahingossa. Olin kaverini Julien ja poikaystäväni Denniksen kanssa kiertelemässä Kalamajan hylättyjä taloja, tietämättämme silloin lainkaan missä olimme. Tämä oli ensimmäisinä viikkoinani Tallinnassa, ja jösses sentään kun muistan miten paljon minua pelotti ne romahtamispisteessä olevat majan pahaset. Juliekin panikoitui minun takiani, ja silloin Dennis vasta halusikin mennä mitä epämääräisimpiä taloja tutkimaan.


Olimme F-Hooneen pihalla, kun tämä kauhuepisodi vihdoin oli ohi. Julie ehdotti että menisimme ravintolaan sisälle, ja myönnyin, vaikka silloin ajattelin korkeintaan ottavani kahvin.


Astuessamme sisään, taisi kaikkien kolmen suut loksahtaa auki. Miten näin viihtyisän oloinen ravintola kaikkine asiakkaineen on joutunut tänne? Muiden asiakkaiden ruoatkin näyttivät niin hyviltä, että ajatukset pelkästä kahvistä katosivat sillä sekunnilla. Olimme kaikki kolme silloin niin väsyneitä, että lösähdimme sohvalle syömään toinen toistaan herkullisempia annoksia. Fiilis oli niin mahtava sillä hetkellä! :)


Äidinkin kanssa oli kiva reissu tänne kesäisempään F-Hooneeseen. Otimme molemmat kuvassa näkyvät lammashampurilaiset, jotka olivat juurikin niin hyviä, mitä kuva antaa ymmärtää. Hampparin hinta oli siinä 8,50€:n paikkeilla, ja oli ruokalistan kallein annos.

F-Hoonetta voin siis ehdottomasti suositella ruokailupaikaksi Tallinnassa! Niin ruoan, viihtyvyyden, kuin hintojenkin puolesta. F-Hoone löytyy osoitteesta Telliskivi 60 A.

2 kommenttia:

  1. F-Hoone on paras! Onks noi lasit Jackie Ohh? Tosi kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! Kiitti! Tota noin, mahdollisesti, en oo ihan varma mikä tän mallin nimi on :D

      Poista